TCE Holding se dezvoltă după insolvenţă

0
262

După 9 luni din 2011 TCE Holding şi-a păstrat creşterea afacerii înregistrată la jumătatea anului. Volumele transportate au un avans de aproximativ 10 procente faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

Pe fondul unei uşoare aprecieri în acest an a pieţei de logistică, dar cu o creştere pronunţată a concurenţei, TCE Holding a reuşit o echilibrare în planul balanţei de venituri şi cheltuieli. Cifra de afaceri a Holdingului a crescut cu 15  procente la 9 luni faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 16 milioane de euro, cu un profit operational de 900.000 euro. “Numărul clientilor Holdingului este mai mare la 9 luni cu aproximatv 10 procente, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar cele mai dinamice linii de business sunt şi serviciile poştale” declară Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

TCE Holding rămâne lider pe zona de transport de paleţi în regim de grupaj (LTL), realizart în 24 de ore pe întreg teritoriul României. “Există o serie de industrii care au nevoie de transport zilnic de paleţi precum cea a componentelor auto, industia mobilei sau chiar o parte a industriei metalurgice. Dar există şi companii care şi-au externalizat serviciile de transport şi depozitare către noi, fapt ce ne-a forţat să investim în mărirea spaţiilor oferite prin serviciului de Warehousing. În prezent am ajuns la aproximativ 10.000 de mp de depozite, spaţiu impărţit între hub-urile sau mini-huburile TCE Holding din întreaga ţară” declară Sorin Sofian.

TCE Holding operează pe teritoriul României cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucureşti şi Braşov, şi câte un minihub în Bacău şi Cluj. ‘’Pentru a face faţă nivelului de serviciu pe care l-am asumat faţă de client, am marit schema de lucru cu personal care lucrează în 2 şi 3 schimburi în aceste hub-uri” declară Sorin Sofian.

La finele anului trecut TCE Holding a generat un rulaj de 19 milioane euro şi număra aproximativ 1100 de angajaţi. După primele 6 luni ale acestui an cifra de afaceri a TCE Holding era de 11 milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *