Ia-ţi cadouri pentru toată familia dintr-o singură oprire: Galeria Dalles!

1
273

În acest an, Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles îşi va deschide porţile începând din 2 până pe 24 decembrie. A V-a ediţie a târgului îşi aşteaptă vizitatorii cu o gamă variată de produse, astfel încât fiecare să poată găsi un cadou pentru persoanele dragi.

One stop gift SHOP
Dacă sunteţi în căutarea unor cadouri cât mai originale pe care apropiatii vostri să le primească de la Moş Crăciun si care sa fie mai putin plictisitoare decât camaşa de anul trecut, atunci trebuie să treceti pragul Târgului Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles. Aici veţi găsi cadouri pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, dar, mai ales, pentru toate buzunarele. „Am încercat şi credem că am reuşit să adunăm la această ediţie o gamă atât de variată de cadouri de Crăciun încat nimeni să nu poată spune că nu a găsit cadoul potrivit. Anul acesta târgul este un adevărat One stop gift SHOP!” declară Louisa Bangale, coordonatorul evenimentului.

Ornamente şi podoabe de Crăciun, decoraţiuni si accesorii pentru  „masa de Crăciun”, casă şi grădină dar şi textile sau accente chic pentru sezonul de iarna sunt doar câteva dintre categoriile de produse care vă aşteaptă anul acesta la târg.

Cum era şi firesc, nu vor lipsi cadourile preferate ale femeilor: bijuteriile. Dar nu de orice fel! Pe lângă cele din aur şi argint sau pentru adolescente cele „handmade”, veţi putea găsi modele de bijuterii precolumbiene sau piese vechi de colecţie din Pakistan, Afganistan, India şi Egipt.

Cosmetice bio
Pentru că suntem în plina iarnă, trebuie să ne protejăm echilibrul natural al pielii. Şi ce altă sursă ar fi mai potrivită decât produsele cosmetice bio? Ediţia din acest an a târgului oferă celor interesaţi de sănatatea pielii şi a tenului lor o gamă largă de cosmetice bio din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.

Pentru cei mici, Moş Crăciun vine cu sacul plin de dulciuri, turtă dulce, cozonaci aburind şi prăjituri de sezon. Aroma, gustul şi dragostea cu care au fost pregătite, împlinesc atmosfera sărbătorilor şi le fac irezistibile.

Gheorghe Florescu – cafegiu al Bucureştiului de altădată
Organizatorii au pregătit şi o surpriză: prezenţa la târg a renumitului „cafegiu al Bucureştiului de altădată”, Gheorghe Florescu. Aroma, gustul inconfundabil şi original al cafelei naturale, 100% arabica, va ramane definitiv în memoria gustativă a celor care vor dori să-şi îmbete simţurile cu cea mai adevarata cafea. Pe lângă mirosul îmbietor şi rafinat al cafelei, delicatesele şi dulciurile Florescu vă vor bucura cu siguranţă papilele gustative.

Împătimiţii ceaiului vor avea plăcerea să deguste cele mai inspirate combinaţii de plante din toate colţurile lumii. La Târgul de Crăciun vor fi expuse ceaiuri şi accesorii pentru servirea acestuia din ţări cu istorie şi tradiţie bogată cum ar fi: Anglia şi Japonia, însă  şi ceaiuri cu efecte curative din zone extreme precum Siberia.

Organizatorii Târgului Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles vor pregăti pentru vizitatori surprize şi concursuri care vor avea ca premii produse specifice sărbătorilor de Crăciun.

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles este deschis în perioada 2-24 decembrie, iar programul zilnic de vizitare va fi între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este gratuită!

Pentru detalii click aici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *