Huawei P60 şi P60 Pro au fost certificate şi vin cu deschiderea variabilă până la F/1.4 de la Mate 50 Pro

0
31
Huawei

Suntem cu un pas mai aproape de lansarea lui Huawei P60 şi P60 Pro, mai ales că recent am văzut şi randări proaspete şi am aflat că va sosi prin martie. Acum aflăm că ambele telefoane au primit certificarea Telecommunications Equipment Network, iar cele două terminale au numele de cod LNA-AL00 şi MNA-AL00. Ele sunt listate doar cu suport 4G, deci nu au 5G.

Unul dintre punctele forte principale ale seriei P60 este camera triplă din spate. Aflăm că senzorul principal este un Sony IMX789 de 50 MP (unele voci afirma că e un IMX888), însoţit de un Sony IMX858 ultrawide de 50 MP şi o cameră telephoto IMX351 de 64 MP, cu zoom optic 5X. Huawei P60 Pro va aduce un modul foto de mari dimensiuni, dar din camera triplă, cea principală va avea lentila cea mai mare. Diafragma cu deschidere variabilă de la Huawei Mate 50 va ajunge şi pe seria Huawei P60. Permite crearea de efecte Bokeh în stil DSLR.

Deschiderea maximă a camerei este F/1.4, deci calitatea fotografiei nocturne va fi de top. De văzut dacă avem aceleaşi 10 trepte de deschidere că la Mate 50 Pro. Alte specificaţii ale seriei P60 includ un procesor Snapdragon 8 Series, în ediţie 4G. Optică va fi una XMAGE, care a luat locul Leica, iar modelul Pro ar aduce şi o baterie de 5500 mAh, cu încărcare la 100W pe fir.

Comunicarea prin satelit va fi parte din pachet, dar probabil doar în China.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *