La Provincia, magazinele unde găseşti carne “cu gust”

Probabil unul dintre cei mai motivaţi şi serioşi oameni de afaceri din noul val, Iustin Paraschiv, declară: “Succesul magazinelor La Provincia rezisă în „gustul altfel“ al produselor comercialzate de noi. Dacă astăzi oamenii cumpără în funcție de preț, eu vreau să schimb asta și să-i ajut să ia deciziile în funcție de gust; aşa cum este şi normal”.

Nu ştiu dacă vă aflaţi printre norocoşii care vor avea un magazin La Provincia de proximitate, dar având în vedere că în perioada următoare se vor deschide cam 100, este posibil să puteţi gusta şi carne “cu gust”.

Magazinele La Provincia vor fi aprovizionate zilnic cu carne proaspătă de pui, porc, vită și oaie, din producția proprie. Companiile producătoare de carne din grupul de firme al familiei Paraschiv au investit în proiecte de furnajare speciale pentru animale, astfel că gustul și calitatea cărnii să fie deosebite. “Am investit în proiecte de furajare și în modernizarea fermelor pentru a putea avea produse de carne cu un gust «alt fel». În țara noastră încă există obiceiul ca oamenii să cumpere carne în funcție de preț. Obiectivul nostru este să demonstrăm că se poate ca românii  să aleagă și după gust, evident noi menținând același nivel preț competitiv”, precizează Iustin Paraschiv.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *