Începe oficial al cincilea Californication în România

0
296

Nu ştiu cât de tare v-a încântat serialul american Californication, eu însă am fost tare impresionat de frivolitatea lejeră a protagonistului şi nu numai a lui. Pe numele său de scenă Hank, altfel David Duchovny, despre el vorbesc.

Californication suna tare „Red Hot” – că tot vine trupa la vară în România – şi cam despre californicarea vieţii personajelor este vorba în povestea filmată. Anume, o extrovertire a trăirilor şi afectelor acestora.

Eu am vazut toate cele 4 serii de până acum şi am aflat cu încântare că al cincilea sezon al seriei se derulează la HBO din martie, 17 martie. Tare sunt curios dacă mi face „plici” acum că protagonistul a rămas cam pe din afara celulei sale familiale, o celulă cam dezlânată, e drept.

Seria asta, a cincea, chiar vreau să o văd la televizor, pe rând, episod cu episod. Pentru cei care nu cred în plata abonamentului la cablu, seria a cincea a ajuns deja la episodul 8 :). Pe net însă tentaţia e mare, poţi vedea odată 3-4 episoade dat fiind că se întind pe mai puţin de juma’ de ora.

Aşadar, californicaţi, dacă vreţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *