Dai 9.700 de euro pe un Sandero Stepway2?

0
392

Seria limitată Dacia Sandero Stepway2 prezentată la Salonul Auto de la Geneva este disponibilă şi pentru România şi poate fi comandată începând cu joi, 29 martie, dată la care nu se vor mai lansa în fabricaţie versiunile Stepway1. „Afişând un stil şi mai modern, Sandero Stepway2 evoluează la nivelul designului” spun oficialii Dacia.

Preţurile seriei limitate Dacia Sandero Stepway2 sunt de 9 700 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10 250 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP şi 11 700 euro (TVA inclus) pentru 1.5 dCI 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clienţii pot beneficia de o reducere de 600 euro TVA inclus faţă de preţul de listă .

La interior, noua versiune propune materiale noi şi două tipuri de ambianţe atrăgătoare care se diferenţiază prin culorile dominante – gri sau roşu.  Astfel, consola centrală, conturul indicatoarelor şi ornamentul volanului pot fi de nuanţă „gris brilliant” sau „rouge métallisé satiné”. Se vor personaliza cromatic şi centurile de siguranţă faţă şi spate, broderiile tapiţeriei (alcătuită din material textil şi piele ecologică), cele de pe covoraşe, precum şi tetierele. Clienţii pot opta gratuit pentru unul dintre cele două interioare disponibile.

Opţional, se poate adăuga pachetul Piele, pentru o tapiţerie mai elegantă din piele/Tep (include piele naturală pe partea centrală a scaunului, combinată cu piele ecologică) şi volan îmbrăcat în piele. Tot la interior se remarcă noul radio CD cu MP3 şi satelit de comandă pe volan, priză jack, USB şi Bluetooth®.

La exterior, paleta de culori disponibilă pe Stepway2 se îmbogăţeşte cu nuanţa lansată iniţial pe modelul Duster, care s-a bucurat de un mare succes în rândul clienţilor: brun cajou. Gama de motorizări se extinde şi ea cu o nouă motorizare benzină mai puternică: 1.6 16 V 105 CP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *