Mobilă de la LEM’S şi în Giurgiu şi Feteşti

0
400

Lemet – unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional – a inaugurat încă două magazine LEM’S în Giurgiu şi Feteşti.

Investiţia necesară pentru deschiderea celor două magazin LEM’S depăşeşte uşor 400.000 de lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

Magazinul LEM’S din Giurgiu se întinde pe o suprafaţă de 850 mp şi este situat pe Şoseaua Bucureşti nr. 156, în Family Center, lângă hipermarketul Kaufland.

Magazinul LEM’S din Feteşti se întinde pe o suprafaţă de 550 mp şi este situat, într-un spaţiu dedicat, în incinta Clubului Sportiv CFR, la 200 de metri de Gara oraşului.

Cu cele două spaţii comerciale deschise în iunie, reţeaua LEM’S a ajuns la 104 locaţii şi o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de 63.000 mp. În politica de dezvoltare a Lemet se are în vedere, pentru 2012, deschiderea de noi magazine, cât mai aproape de clienţii din oraşele medii şi mici.

Clienţii LEM’s vor beneficia de reduceri de până la 50% la programele Lemet, cu ocazia acestor inaugurări. LEM’S vine în sprijinul clienţilor săi cu un plan de achiziţie în 12 rate fără dobândă, prin intermediul Card Avantaj sau 10-20 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing dar şi 10 rate fără dobândă prin Banca Transilvania sau Raiffeisen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *