Premiera in piata de legal: prima scoala de avocatura de business à la Cunescu

0
300

Cunescu, Balaciu și Asociații este prima casa de avocatură care va organiza o școală de business law practice pentru studenți în anii finali și avocați stagiari. “Constantin Cunescu Late Summer Law School” se va desfășura în perioada 3-9 septembrie, data limită de înscriere fiind 15 iulie.

“Acest program este gândit pe un sistem de training intensiv, cu accent puternic pe latura practică. Toate cursurile urmează strategia «learning by doing», participanții fiind încurajați să rezolve probleme și situații reale. Absolvenții vor deține abilitățile necesare oricărui stagiar ce practică avocatura de business și care intră în contact cu avocați de business cu experiență sau cu magistrați de la cele mai înalte instanțe din țară”, declară Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu & Asociații.

În urma absolvirii școlii, participanții vor primi o diplomă și vor fi introduși într-o o bază de date ce va fi pusă la dispoziția firmelor de recrutare cât și societăților de avocatură de business din București și din țară.

“Printre cursurile care se vor preda la Constantin Cunescu Late Summer Law School se află Tehnici de redactare contracte, opinii juridice și acțiuni în instanță sau acțiuni arbitrale, modalități de abordare a unui raport de due dilligence. Pe lângă latura teoretică, participanții vor avea acces la toate procesele interne ale unei case de avocatură. Mai mult decât atât, am dezvoltat și un modul de limba engleză specifică avocaturii de business, care are la bază exclusiv aplicații practice ”, precizează Beatrice Onica-Jarka, partener Cunescu, Balaciu și Asociații.

Cursurile se vor desfășura în București, la sediul CBA, numărul de locuri fiind limitat la 30. Ultimele două zile ale training-ului și evaluarea finală se vor desfășura într-un cadru informal, în afara Bucureștiului.

Pe site-ul școlii www.summerschool.cunescu.ro se află toate detaliile programului precum și ghidul de înscriere și pe pagina de Facebook/Cunescu Law School.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *