Parcul Comercial Militari combate efectele caniculei!

0
305

In zilele de 9 si 11 august, Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comerciala Militari, Bricostore, Mobexpert, Norauto) va organiza doua actiuni in aer liber care sa vina in intampinarea efectelor nedorite ale caniculei.

In urma valului de canicula, care de cateva zile a pus stapanire pe Bucuresti, in data de 9 august trecatorii care se vor afla pe bl. Iuliu Maniu (intre Pacii si Lujerului), in intervalul orar 12.00 – 17.00, vor primi gratuit o sticla de apa rece. Aceeasi actiune va avea loc si pe 11 august dar, de aceasta data, in incinta Parcului Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comerciala Militari, Bricostore, Mobexpert, Norauto), in acelasi interval orar.

“Temperaturile ridicate din ultima perioada si disconfortul pe care il genereaza reprezinta o adevarata amenintare pentru sanatate. Prin aceste doua actiuni, am dorit sa venim in intampinarea populatiei din zona Militari pentru a mai diminua din efectele nedorite ale caniculei”, au declarat reprezentantii parcului comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *