Sarbu + Basescu = EBA + Daciana/Parlamentul European

Au trecut abia treizeci si ceva de zile de la referendumul care ne-a costat 20 de milioane de euro. Daca ar fi fost un succes, referendumul ar fi fost util doar unei parti a clasei politice, nu neaparat si noua, votantilor. Ii schimbam pe unii cu altii la fel de hidosi.

Asa o fi?

Un domn, pe numele sau Ilie Sarbu, tatal politicienei Daciana Sarbu, astazi Ponta, declara azi sus si tare ca: <<Traian Băsescu nu va refuza să-l desemnze din nou premier pe Victor Ponta, fiindcă o nouă suspendare “i-ar fi fatală”>>. Adica, nici vorba ca regreta ca ne-au cheltuit 20 de milioane de euro, de pomana, ei mai vor alte 20 de milioane.

Dar politica e o curva, nu? Inseamna ca cine o face poarta acelasi stigmet. Si, nimic mai adevarat, daca te uiti la carierele domnului Sarbu si Basescu.

Amandoi au fost FSN-isti, amandoi au fete, amandoi le-au facut EUROPARLAMENTARI. De parca in partidele dumnealor nu existau atatia “escu.

Pai, domnule Sarbu, pana la urma, cu trecerea timpului, noi trebuie sa alegem intre EBA si Daciana. Hai sa renuntam la referendumuri, la declaratii inutile in presa. Nu mai bine va vedeti voi intre 4 ochi si va rezolvati problemele? Nu mai bine ne lasati pe noi cu viata noastra ca tot nu va pasa de Romania si de romani?

Eu i-as propune domnului Sarbu sa plece la vanatoare, dar sa fie atent unde i se descarca pusca. Sa tinteasca oriunde, dar nu in zona sa inghinala, ca de Craciunul lui 2003. Poate vaneaza mistretul faimos si din coltii sai de aur strange bani pentru un referendum…

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *