Sfântul Valentin iubeşte vinul şi fotbalul!

0
536

Producătorul de vinuri Domeniile Ostrov susţine suporterii şi echipa Stelei cu o ofertă de nerefuzat la vinurile F.C. Steaua Bucureşti!

Anul acesta, 14 februarie nu este o simplă sărbătoare tradiţională, ci devine cea mai romantică zi a anului pentru suporteri.

Meciul mult prea aşteptat dintre Steaua Bucureşti şi Ajax Amsterdam va pune pe jar cuplurile care vor să celebreze şi Sf. Valentin dar să fie şi alături de echipa favorită. Rezolvarea acestei probleme poate fi chiar soluţia de mijloc: alegerea unui vin bun la  vizionarea meciului.

În întâmpinarea acestei dileme, unul dintre cei mai mari producători locali de vinuri, Domeniile Ostrov, lansează pe site-ul www.VinPentruTine.ro o promoţie eveniment 4+2 cadou la gama de vinuri „F.C. Steaua Bucureşti”. Promoţia constă într-o reducere de peste 50% la Fetească albă demisec şi Merlot demisec. Astfel, un vin bun va avea, pentru scurt timp, preţul unei beri, tradiţionala băutură de la meci. Iar cuplurile care vor dori să celebreze şi Dragobetele, vor fi cu atât mai îndreptăţite să aleagă această ofertă.

Promoţia va beneficia de transport gratuit în Bucureşti şi este valabilă până la 25 februarie 2013. Iar pentru a „dribla” cât mai rapid orice ezitare, există şi un număr de telefon pentru simplificarea experienţei de cumpărături online: 0735.145.935

Iar pentru cei care nu se vor uita la meci, Domeniile Ostrov a pregătit, de asemenea, o selecţie romantică de vinuri premium, în ediţie limitată de 5.400 de sticle în toata lumea: celebrul Merlot Rosé 2011, cu note subtile de vişină, gustul final fiind completat de tonalităţi catifelate de caise proaspete. Oferta de preţ este irezistibilă: 3+1 cadou, ofertă valabilă până la 20 februarie.

Despre Domeniile Ostrov

“Domeniile Ostrov” reprezintă brandul “umbrelă” sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. Gamele producătorului Domeniile Ostrov sunt listate în conturi mari ca Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora și Kaufland.

Vinuri medaliate în 2012:

Domeniile Ostrov – Merlot Rose 2011, Domeniile Ostrov – Muscat Ottonel 2011, Domeniile Ostrov Reserve – Chardonnay 2010, Cetatea Durostorum – Sauvignon Blanc 2011, Cetatea Durostorum – Cabernet Sauvignon 2008, Cetatea Durostorum – Merlot 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *