Sfântul Valentin iubeşte vinul şi reducerile!

0
422

Domeniile Ostrov proclamă vinul Rosé drept cel mai bun vin în sezonul iubirii.

Băutura preferată a românilor de Sfântul Valentin sau de Dragobete este, fără îndoială, vinul. Şi pentru că nu este întotdeauna uşor să alegi un vin bun, cu atât mai puţin pentru o asemenea ocazie, Domeniile Ostrov propun vinul Rosé pentru nesfârşitele sale arome catifelate.

Din obişnuinţă, de cele mai multe ori se alege între vinul roşu sau cel alb, însă vinul rosé aduce de fiecare dată surprize plăcute prin parfumul neaşteptat.

Pentru a stimula şi mai mult curiozitatea celor care vor să încerce rosé-ul, Domeniile Ostrov au propus o promoţie eveniment pentru un vin medialiat în 2012 pe site-ul www.VinPentruTine.ro: celebrul vin Merlot Rosé 2011, la ofertă de 3+1 cadou.

„Un vin premium produs în ediţie limitată (5.400 de sticle în toată lumea), Merlot Rosé este definit prin culoarea plăcută rosé-somon, cu accente inconfundabile de caramel. Cu o foarte bună tipicitate de soi şi cu particularităţile podgoriilor din care provine, acest vin are note subtile de vişină, completate de tonalităţi vegetale. Gustul de fructe roşii predomină evoluţia gustativă, iar finalul astringent, dar sensibil, vă propune tonalităţi catifelate de caise proaspete.” – Merlot Rosé prin cuvintele specialistului.

Oferta limitată este valabilă exclusiv pe site-ul www.VinPentruTine.ro până la 20 februarie 2012, astfel încât avantajosul pachet 3+1 poate fi ales şi pentru Valentine’s, dar şi pentru Dragobete.

Şi pentru că anul acesta 14 februarie este şi o zi importantă pentru suporterii Stelei, Domeniile Ostrov vin în întâmpinarea lor şi a echipei Steaua cu încă o promoţie la vinurile… „F.C. Steaua Bucureşti”: Fetească Neagră şi Merlot: 4+2 cadou! Oferta este valabilă până pe 25 februarie şi beneficiază de transport gratuit în Bucureşti!

Cu alte cuvinte, Sfântul Valentin iubeşte vinul dar şi fotbalul!

Despre Domeniile Ostrov

“Domeniile Ostrov” reprezintă brandul “umbrelă” sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. Gamele producătorului Domeniile Ostrov sunt listate în conturi mari ca Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora și Kaufland.

Vinuri medaliate în 2012:

Domeniile Ostrov – Merlot Rose 2011, Domeniile Ostrov – Muscat Ottonel 2011, Domeniile Ostrov Reserve – Chardonnay 2010, Cetatea Durostorum – Sauvignon Blanc 2011, Cetatea Durostorum – Cabernet Sauvignon 2008, Cetatea Durostorum – Merlot 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *