Cufărul cu cadouri s-a deschis la Sala Dalles

0
377

Luna martie înseamnă sosirea primăverii, bucurie, sărbătoare, înseamnă luna  frumuseții, luna în care iarna se întrepătrunde cu vara dar înseamnă și luna mărțișorului. Și dacă spunem mărțișor trebuie să spunem și cadou, adică goana după cadouri.

Din dorința de a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi, am străbătut haotic straduțele Bucureștiului nostru, azi însorit, și am concluzionat că la Sala Dalles unde se simte miros de primăvară, se găsesc cele mai inspirate cadouri. Târgul Mărțișorului de la Sala Dalles l-am asemănat unui cufăr cu cadouri și surprize, pentru că aici am găsit mărțișoare frumoase, unicate și cu semnificație chiar și pentru cele mai pretețioase gusturi.

Ce găsim noi aici?

Fiind anotimpul frumuseții, bijuteriile din aur, argint sau pietre semipreţioase stau la loc de cinste, mai ales că sunt aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului.

Și dacă este luna răsfățului pentru doamne și domnișoare, nu pot lipsi cosmeticele create din ingrediente naturale, ce vor aduce primăvara pe chipul reprezentantelor sexului feminin.

Găsim și o colecție de mărţişoare din ceramică, sticlă pictată, cioplite în lemn, înnobilate cu plante naturale. Creații unicate!!!

Cei de la Atelier Moldoveanu vă ajută să aduceți primăvara în casele vostre sau a persoanelor dragi. Obiectele decorative și tablourile unicate realizate din hârtie, vor împrospăta aerul iernii și vor aduce mireasmă de primăvară în casele tuturor.

Din mâinile acestor artiști lucrurile care aparent ar trebui aruncate, ies adevărate opere de artă. La standul Atelier Moldoveanu, ești ajutat și îndrumat de specialiști să găsească cel mai potrivit cadou și sigur nu vei da greș.

Și preferatele mele, mărţişoarele gastronomice din zahăr sau mirodenii, anason şi scorţişoară, adevărate opere de artă în miniatură cu care sigur nu vom da greș.

Și după ce ați terminat lista de cadouri vă puteți destinde vizitând expoziția ”Stop Wasting Another Generation” realizată de Mugur Vărzariu. Expoziţia cuprinde 30 de fotografii care portretizează viaţa cotidiană a copiilor rromi şi condiţiile acestora de trăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *