Sărbătoreşte 8 martie împreună cu noi, la Sala Dalles

0
325

Ca în fiecare an, organizatorii târgului „Festivalul primăverii”, de la Sala Dalles, au pregătit o colectie de cadouri pentru acele femei speciale din viaţa noastră. Fie că este vorba de mamă, iubită sau soţie, 8 martie este ziua în care dorim să arătăm cât de mult le preţuim. Astfel am adunat produse dintre cele mai inedite şi autentice: o gamă unică de bijuterii şi obiecte din argint,  împodobite cu pietre semi-preţioase sau cristale, lucrate manual folosind tehnici speciale, flori naturale în răşină sau articole de îmbrăcăminte, tricouri cu mesaje hazlii, şi accesorii în culorile primăverii.

Şi pentru că vorbim de cadouri, dulciurile vă vor surprinde cu forme originale de ciocolată: pantofi coloraţi, inimioare, ursuleţi sau deja cunoscutele linguriţe de ciocolată care se topesc amestecând cafeaua de dimineaţă; în completare, coşulete de ghiocei sau brânduşe din zahăr, buburuze sau fluturi din marţipan.

Să nu uităm produsele cosmetice Bio, care hidratează, întineresc şi hrănesc tenul sau pe cele apiterapeutice care sunt mai mult decât binevenite în această perioadă a anului.

De asemenea, lucrările de grafică, vitraliile şi gravurile pe obiecte din metal sau sticlă se numără şi ele printre cadourile pe care le puteţi găsi la târg.

Aşadar, vă aşteptăm în continuare la Târgul de Mărţişor, „Festivalul Primăverii”, de la Sala Dalles, deschis până pe 8 martie, între orele 10:00 şi 20:00.

 

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/  sau pagina de Facebook Galeria Dalles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *