Ai observat vreodata bucuria din ochii unei femei care primeste un nou aragaz? Nici noi. Incearca 29 de cale negre.

0
201

Anul acesta, de Black Friday, Floria.ro te provoaca sa te bucuri altfel de reducerile de Black Friday si sa testezi efectul pe care un buchet de 29 cale negre il are asupra persoanei iubite.

Stim sigur ca nicio poveste de dragoste sau seara romantica nu a inceput vreodata cu un nou aspirator sau un nou aragaz … nici macar cu un nou Play Station de ultima generatie.

Floria buchet 29 cale negreFiindca povestile frumoase incep de obicei cu un buchet de flori, designerii din echipa Floria.ro creeaza 11 buchete spectaculoase de 29 cale negre, ce vor fi reduse cu 57%.

Ziua de 29.11.2013, cunoscuta drept Black Friday, poate deveni astfel o zi memorabila pentru femeile din Bucuresti care nu vor primi cadou electrocasnice, ci un buchet splendid din cele mai elegante si rare flori, 29 cale negre.

 

 

Black Friday? Mai bine Black Flowers!

Calele negre sunt flori de lux extrem de rare, cu o finete si o eleganta greu de egalat.
Misterioase si elegante, calele negre sunt flori care intorc privirile, desprinse parca dintr-o lume fantastica de basm. Farmecul lor este dat de simplitatea si intensitatea culorii.

Numele provine din termenul grecesc calla, care inseamna frumusete magnifica.

Doar de Black Friday, buchetele de 29 cale negre de la Floria.ro vor fi reduse cu 57%, ocazie cu care ii poti oferi persoanei iubite un motiv de bucurie ingenua si un moment demn de a fi pastrat in memorie si povestit prietenelor care …primesc un nou aragaz.

Buchetele de 29 cale negre cu reducere de 57% sunt livrate in Bucuresti.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, implineşte anul acesta 3 ani de existenta, timp în care a livrat peste 50.000 de buchete de flori. Floria.ro a castigat de doua ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (in 2010 si in 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi. Din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro.

Începând cu vara lui 2013, Floria.ro devine prima florărie din România care creeaza buchete în acord cu tendinţele internaţionale din moda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *