Quattro Pavimente mizează pe afaceri în creștere cu 20%

0
386

Quattro Pavimente Tehnice, primul și unicul producător de pardoseli tehnice supraînălțate din Sud-Estul Europei și distribuitor de pardoseli pentru orice suprafață pedonabilă, vizează pentru 2014 o creștere a cifrei de afaceri cu 20 de procente. Compania a înregistrat anul trecut afaceri totale de 14,5 milioane de lei în creștere cu 40% față de 2012. În 2011 cifra de afaceri înregistrată a fost de aproximativ 7,8 milioane de lei iar în 2010 5,3 milioane lei.

Adrian Mihailovici”Pentru 2014 vizăm afaceri cu 20 procente mai mari. Estimările noastre se bazează pe noile proiecte pentru clădiri de birouri anunțate, pe creșterea exporturilor companiei, dar și introducerea de noi produse în portofoliu. Pardoselile supraînălțate sunt un ”must have” pentru clădirile de birouri, în special. Fapt ce se datorează costului și funcționalității produsului, dar și standardelor în domeniu care impun pentru obținerea clasei A, folosirea acestui tip de pardoseală”, declară Adrian Mihailovici, director de producție la Quattro.

2014 focus pe producție și export

Din 2005 și până în prezent compania a realizat investiții totale de peste 2 milioane de euro, iar pentru anul în curs vizează o nouă investiție pentru o linie de producție dedicată fabricării panourilor  încapsulate. ”Cererea pentru pardoselile cu panouri încapsulate este în continuă creștere, iar la noi în țară nu se produce acest tip de pardoseală. Vrem să fim și pentru acest produs primul producător român. Investiția la linia de producție de panouri încapsulate se ridică la aproximativ 200.000 de euro”, declară Adrian Mihailovici.

Creșterea ponderii exporturilor în totalul businessului este o altă direcție strategică pe care compania se focusează în 2014. Exporturile reprezintă pentru Quattro Pavimente 15% din totalul businessului. Principalele țări către care compania exportă sunt Bulgaria, Moldova, Serbia sau Cehia. Pentru 2014 reprezentanții companiei estimează că 20% din producție va ajunge pe piețele externe.

quattro 1”Suntem singurii producători de pardoseli tehnice supraînălțate din Sud-Estul Europei, ceea ce înseamnă că în această zonă avem un potențial mare de creștere. Pentru vecinii noștri este mai  facil  să importe produsele din România decât din China spre exemplu. Dacă pe parcurs apare o problemă, ne găsesc aici, lucru care nu se întâmplă când produsul provine de pe alte continente. Suntem competitivi atât din punctul de vedere al capacității de producție, al raportului calitate – preț, dar și al flexibilității. Anul acesta dorim să creștem ponderea exporturilor la 20% din total producție”, menționează Adrian Mihailovici.

Pe lângă producția pardoselilor supraînălțate, Quattro Pavimente Tehnice aduce în România cele mai moderne soluții pentru pardoseli, existente la nivel internațional, din grupele: parchet din lemn, parchet laminat, mochetă în role, mochetă în dale, linoleum, PVC, cauciuc, pardoseli sportive, pardoseli epoxidice, pardoseli de exterior.

Green Gate, Nusco Tower, Barba Center, Bob Tower, Tower Center, Sediul Unicredit Tiriac Bank  sau City Gate Tower sunt doar câteva dintre proiectele realizate cu pardoseli supraînălțate de la Quattro Pavimente Tehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *