”Senior pentru Senior” înseamna bani pentru bătrâni de la Prestige Tours

0
374

În luna septembrie, Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, a lansat pachetele de vacanță destinate seniorilor (+55 ani). Odată cu aceste oferte, a fost lansată și campania ”Senior pentru Senior”, prin care Prestige Tours donează 5,5 lei pentru fiecare pachet de seniori achiziționat în perioada septembrie-octombrie, bani ce vor fi redirecționați către un cămin de bătrâni.

seniori, batrani pe plaja”Suntem primul turoperator care face concomintent cu un program destinat persoanelor cu vârsta peste 55 de ani o acțiune caritabilă în scopul ajutorării seniorilor fără posibilități materiale”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours. Donația va fi făcută în luna noiembrie a acestui an.

Implicarea activă în acțiuni caritabile este foarte importantă pentru Prestige Tours, tocmai de aceea, donarea unei sume de bani din încasările obținute pe programul de seniori, nu va fi singura acțiune de acest gen pe care touroperatorul intenționează să o facă. ”Campania Senior pentru Senior este primul proiect caritabil pe care-l demarăm, însă nu va fi, cu siguranță, unicul. Am încercat întotdeauna să venim în ajutorul clienților noștri, i-am încurajat pe seniori, prin oferte avantajoase și adecvate lor, să călătorească, iar acum a venit momentul să facem mai mult. La finalul campaniei, vom comunica suma de bani ce va fi donată unui cămin de bătrâni din Moldova”, spune Elena Anghel.

Pachetele destinate seniorilor sunt adaptate nevoilor și dorințelor celor cu vârsta peste 55 de ani, au reduceri substanțiale față de pachetele achiziționate în afara acestei oferte, iar călătoriile pot fi efectuate până în luna iulie a anului 2015. Ofertele includ și sejururi pentru Revelion. Tarifele pornesc de la 363 de euro de persoană, pentru un sejur de șapte zile în Cipru. Anul acesta destinațiile disponibile publicului român la tarife speciale sunt Cipru, Dubai, Lisabona, Costa del Sol, Rhodos, Creta, Kos și Corfu.

Anual, mii de seniori călătoresc prin acest program, prin intermediul Prestige Tours. Cifra este în creștere de la an la an. De asemenea, ținând cont de preferințele clienților, anual sunt introduse noi destinați, ultima fiind Dubai.

Prestige Tours a pregătit și un număr de contact special pentru seniorii care vor să afle mai multe informații despre programele derulate de turoperator, 0735SENIORI, respectiv o adresa de e-mail, seniori@prestigetours.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *