Salonul Auto Bucureşti începe azi la Băneasa cu Ţiriac Auto protagonist

0
260

La Salonul Auto București, desfășurat în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie, în incinta complexului Romaero Băneasa avem cel putin 40 de modele de la Ţiriac Auto.

salon auto tiriacIată cu ce se prezintă compania la Salon: Noua Clasă S Coupe sau CLS Facelift sunt în zona dedicată Mercedes-Benz, alături de celelalte modele reprezentative: Clasa C, GLA și Clasa V.

La standul Jaguar Land Rover, vor fi prezente modelele Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery 4 și Freelander 2, alături de Jaguar XF, XJ și cea mai nouă sportivă a britanicilor, Jaguar F-Type Coupe.

În zona alocată brandului Hyundai, vor putea fi admirate modelele: i10, i20, i30, Elantra, i40, ix35 Black Edition și Grand Santa Fe.

În ceea ce privește marca Mitsubishi, exclusivitatea o reprezintă Outlander PHEV – primul SUV 4×4 Plug-In Hibrid Electric din lume, expus împreună cu celelalte modele din gamă: Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero si L200.

Standul Ford va facilita prezența Noului Mondeo, alături de modelele Fiesta, Focus, B-Max, S-Max și Kuga.

salon, mercedes de epocaÎn spatiul special amenajat de la exterior, Țiriac Auto va expune gama de autovehicule comerciale Mercedes-Benz (Citan, noul Vito, Sprinter) și Ford, de la noul Courier la noua familie Transit, precum și o gamă variată de autovehicule rulate.

Vizitatorii standului sunt așteptați cu oferte speciale pentru vânzări auto și service.

Pasionații mașinilor de epocă pot admira modele de colecție: Mercedes-Benz 220 S din 1958, Jaguar XK 120 din 1952 și Ford Mustang din 1966.

salon auto Land Roversalon auto mercedes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *