Decor de Halloween -aranjamente florale cu dovlecei

0
392

Cosuletele cu dovleci, buchetele speciale de Halloween, aranjamentele florale cu dovlecei si florile napadite de paianjeni decorativi aduc specificul acestei sarbatori la petreceri si in case. Spiritul Halloween-ului este descris de calele negre, garoafele violet si fructele negre de viburnum, care dau aranjamentelor o nota intunecata, iar elementele decorative adauga un plus de mister.

Cele 13 aranjamente inspaimantatoare din colectia Flori de Halloween de la Floria.ro sunt create in cromatica sarbatorii, cu galben, portocaliu si negru. Acestea combina cale negre, trandafiri galbeni si portocalii, hypericum, orhidee mokara si crini portocalii. Farmecul „infricosator” al acestor aranjamente de Halloween este creat prin accesorii precum paianjeni, panze de paianjen si dovlecei.

Simbolul cel mai reprezentativ pentru Halloween sunt dovlecii sculptati care prind viata o data cu luminitele asezate in interiorul lor. Florile cu forma similara ciulinilor (allium), florile in culori inchise (cale negre, garoafe mov, fructele de viburnum) si accesoriile “de groaza” precum liliecii sau paianjenii nu lipsesc din aranjamentele din colectia de Halloween.

Intreaga colectie de 13 aranjamente si buchete de Halloween este disponibila pe https://floria.ro/flori-de-halloween/ .

flori-halloween-7-2124 flori-buchet-de-halloween flori-aranjament-cu-dovlecei-2130 flori-dovlecei-parfumati-29722

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *