Căt de greu o fi să-ţi iei bradul la ghiveci şi să-l replantezi ulterior

0
251
brad la ghiveci

Că tot vine Craciunul, ar fi bine să ne uităm după câte un brad, molid, ceva verde cu miros de cetină. La fel de bine ar fi să nu ne apucăm să cumpărăm brazi de pe la colţ de stradă sau chiar dacă sunt vânduţi în locuri amenajate, să încercăm să-i gasim în ghiveci. Poate aşa, uşor, o să-i convingem şi pe români să renunţe la a tăia zeci de mii de brazi în fiecare iarnă, în schimb să folosească pomii cu rădăcină şi apoi să-i replanteze.

brad la ghiveci
brad la ghiveci

Unde? Păi, dacă n-au curte, sa-i ucă la un prieten, la ţară sau pur şi simplu în cea mai apropiată pădure, nu?

Iar brazi în ghiveci avem din belşug, cei de la Floria au deja o ofertă în acest sens:

Livrare gratuita acasa, oriunde in Romania

Brazii in ghiveci sunt vedeta colectiei si se remarca prin faptul ca sunt brazi crescuti in ghiveci, care au sanse aproape de 100% sa supravietuiasca plantati in natura. Acestia sunt livrati acasa gratuit, oriunde in Romania, in perioada 15-20 decembrie. Brazii comandati pot avea doua dimensiuni, ideale pentru apartamentele si casele romanilor: brazi cu inaltime de 1 m si brazi cu inaltime de 1.5 -1.75 m, la care se adauga inaltimea ghiveciului, 25 cm.

Brazii de Craciun din colectia Floria.ro sunt brazi din soiul Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decat cel al brazilor romanesti si o coroana mai deasa, conica. Acele sunt de culoare verde inchis, cu doua dungi albe, obtuze la varf, neintepatoare, dispuse in perie si indreptate catre partea superioara a lujerului. Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuti pentru Craciun din intreaga lume, sunt usor de ipodobit si, prin mirosul lor familiar de brad, aduc magia sarbatorilor de iarna in casa.

O dubla „favoare naturii”

Dupa sarbatori, brazii de Craciun in ghiveci pot fi plantati afara, dupa o scurta perioada de aclimatizare. Astfel, pomul de Craciun care a luminat sarbatorile de iarna nu este aruncat, iar plantarea sa devine o experienta frumoasa, in familie. Cei care aleg un brad de Craciun in ghiveci fac prin alegerea lor o dubla “favoare” naturii: nu doar ca nu taie un copac, ci plateaza unul.

aranjament flori de CraciunAranjamente magice, in alb si rosu

Colectia „Craciun de Gentleman” propune, pe langa brazii in ghiveci, aranjamente si buchete care poarta cu ele aroma si culorile Craciunului, cu ilex rosu, flori de bumbac alb, brunia si gerbera albe. In culorile traditionale de Craciun, alb si rosu, aranjamentele de flori si coronitele sunt ornate elegant cu decoratiuni de sezon precum globulete, funde, bete de vanilie si beteala discreta.

Acestea sunt ideale atat pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi, cat si pentru a orna propria casa in perioada sarbatorilor. Textura delicata a florilor de bumbac si a bruniei, creeaza un aspect de zapada asezata lin in buchet, in timp ce ilexul realizeaza un efect vizual de impodobire cu globulete naturale.

Intreaga colectie este disponibila aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *