Cu Multi Clean de la Stihl, mături curtea în doi timpi şi trei miscări

0
482

KG 550 este o mătură inteligentă de la STIHL

Mătură electrică
Mătură electrică

Orice vrajitoare şi-ar dori o mătură de le Stihl. Sigur, arată cu totul altfel, dar sigur este mai eficientă.

Cu mătura mecanică KG 550 poţi curăța aleile, străzile sau locurile de parcare.

KG 550 este un dispozitiv care adună mizeria din jurul casei sau de pe spațiile publice într-un recipient de 25 de litri. Pietricelele, nisipul, praful, pământul umed, bucățile mici de lemn sau chiar PET-urile sunt absorbite instant prin sistemul inteligent Multi Clean brevetat de STIHL. Sistemul este 100% mecanic, deci nu are un motor, măturarea și absorbția murdăriei făcându-se doar prin felul în care sunt dispuse și coordonate periile în timpul mișcării utilajului. Acestea preiau gunoiul și îl transportă în pantă către rezervor. La sistemul Multi Clean se poate face un upgrade printr-un rulou suplimentar de măturat care preia praful foarte fin.

Pe lângă mătura rotativă, KG 550 dispune de două filtre de aer spongioase care rețin cele mai fine particule în timpul măturatului. În funcție de suprafața (plană sau neregulată) și de tipul de mizerie, utilajul se poate regla pe 8 trepte de înălțime. Cu o greutate de numai 6 kg, noua mătură inteligentă de la STIHL poate curăța teoretic 1600 de metri pătrați în decursul unei ore de lucru.

doamna şi măturaDupă curățarea aleilor din curte cu un KG, specialiștii recomandă folosirea unui utilaj complementar pentru igenizarea completă a spațiilor, cum ar fi un spălător cu înaltă presiune. KG 550 poate fi achiziționat din rețeaua de peste de 300 magazine ale dealerilor STIHL din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *