Mitsubishi ASX cu noul motor Diesel 1.6 litri de la 16.490 euro în România

0
216

Prezentat în România din 2010, Mitsubishi ASX este disponibil acum și cu motorizarea 1.6 litri Diesel EURO 6. Acest motor se alătură gamei de motorizări disponibile: 1.6 litri benzină și 2.2 litri diesel.

mitsubishi ASX 16 DIesel_prescuNoua motorizare EURO 6 de 1.6 litri completează cu succes lista atributelor modelului ASX, asigurând o economie semnificativă a carburantului, dar și suficient de multă putere pentru ca orice călătorie să fie şi distractivă.

Prin combinarea eficienţei şi a emisiilor reduse de noxe, noul motor 1.6 liti (1560 cc) DID SOHC Turbocharged
Commonrail asigură un răspuns prompt în condițiile unui consum redus de combustibil (consum în regim mixt de la 4.6 l/100km). Acest motor oferă un cuplu foarte bun pentru porniri energice (270 Nm / 1750 rot / min) cât și o putere suficientă (114 CP / 3600 rot / min) pentru asigurarea plăcerii condusului în condițiile unor emisii de noxe responsabile (de la 119 g/km în regim mixt).

Sistemul Auto Stop & Go (AS&G) permite oprirea automată a motorului la staționările în trafic, reducând consumul de combustibil şi emisiile de CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul porneşte imediat la apasarea ambreiajului, fără a întârzia reluarea deplasării. Pentru un plus de eficienţă, un indicator special aflat pe displayul central multi-informaţional recomandă momentul optim de schimbare a vitezei raportat la stilul de condus.

Pe lângă toate aceste aspecte, ASX este și foarte confortabil, rafinat și silențios astfel încât atunci când te afli la volanul său lumea ți se dezvăluie ca un adevărat spectacol. Habitaclul modelului ASX este unul extrem de generos și reconfortant, beneficiind de numeroase compartimente de depozitare, de afișaj LCD color multi-informațional care expune vizibil rezerva de combustibil, kilometrajul şi contorul de parcurs, consumul mediu de combustibil, temperatura exterioară şi starea vehiculului. În plus, cadranele de bord cu ornament argintiu sunt iluminate pe fond alb pentru vizibilitate maximă, iar inserțiile ce imită aluminiul completează decorul la nivelului sistemului audio și de-a lungul panourilor ușilor.

Elegant și modern, modelul ASX cu noua motorizare 1.6 litri Diesel Euro 6 beneficiază de o gamă extinsă de dotări și avantaje, ce asigură confortul absolut, cu fiecare kilometru parcurs, la un preț extrem de accesibil: de la 16.490 eur + tva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *