Fetele care fac videochat: balmate în România, staruri internaţionale!

0
530

Deşi sunt admirate de milioane de bărbaţi din întreaga lume, s-ar putea sa nu fi aflat de ele. Asta pentru că, deşi stau în România, muncesc în România, ele îşi exportă frumumuseţea şi cunoştinţele de trapie peste mări şi ţări. Este vorba despre fetele care fac videochat, româncele care stau de vorbă, dansează şi încing inimile americanilor, englezilor sau ale bărbaţilor de pe te miri unde.

studio20_fete_videochatAflăm de la reprezentanţii unei astfel de afaceri, Studio 20, un studio de videochat glamour, că anual intră în România aproximativ 100 de milioane de euro din astfel de afaceri. „Este export de frumuseţe, terapie si act estetic” spune Robert Vanderty, reprezentant al studioului.

Mai multe aici

Daca este vorba de 100 de milioane, înseamna ca bugetul de stat primeşte anual de la aceste fete zeci de miloane de euro însemnând impozite şi taxe. O industrie care plăteşte salarii, pensii sau alocaţii. Bravo lor!

Într-o duscuţie aprinsă pe Facebook unul dintre partizanii fetelor numea „puritani înnămoliţi în istorie” pe cei care le condamnă. Hai sa le vedem pe fete, dar şi ce declară, şi să luăm singuri partea cui vrem!

Un lucru e sigur! câteva dintre româncele care fac videochat sunt cele mai bune din lume. au câşticat „Oscarurile” industrie şi sunt mândre de asta.

O întrebare pare că cere să fie pusă: Care este diferenţa dintre o divă a videochatului recunoscută internaţional si o divă autohtona care pozează goală într-o revistă de bărbaţi?

Fetele:

Raquelle Diva a spart gura târgului în Cehia

Raquelle Diva_web

 

 

 

 

Emma Wild si Zeya Brunette câştigătoare la Mamaia

EmmaW

DV_ZeyaBrunette

 

 

 

 

 

 

Devious Angel – cea mai bună videochatistă din lume la Barcelona

Devious Angel

 

 

 

 

 

 

 

Şi mai e ceva: Studio 20, un business care este deja franciză, declara anul trecut printr-un reprezentant de-al său: „aşteptăm venituri de aproximativ 600 de mii de euro în 2015 și de până la 1,5 milioane de euro pe an începând cu 2016”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *