Echipa Floria.ro replantează brazii de Crăciun în localitatea Cetățeni, județul Argeș

0
238

Floria.ro, florăria online nr. 1 in România și Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente de flori, a plantat în luna martie brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare.

Brazii au fost plantați în localitatea Cetățeni din județul Argeș în luna martie, perioada optimă pentru plantarea lor, după ce au fost ridicați în decembrie de la clienți și păstrați peste iarnă într-un depozit cu condiții optime de temperatură și umiditate.

Specialiștii ne-au recomandat să alegem pentru plantare o zonă în care brazii să se poată dezvolta și să poată crește într-un mediu natural prietenos, undeva la munte, unde nu ar fi afectați de temperaturi extreme și nici de secetă excesivă în timpul verii. Astfel că am ales pentru plantare localitatea Cetățeni, din județul Argeș, unde brazii se simt deja “acasă”” declară Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Serviciul de replantare a brazilor de Crăciun a fost lansat în decembrie anul trecut. 10% dintre cei care au ales brazii de Crăciun în ghiveci de la Floria.ro au selectat și opțiunea de replantare a brazilor.

Cei mai mulți dintre clienți au preferat să planteze ei singuri bradul de Crăciun, făcând din asta o acțiune în familie. Practic, și pentru noi a fost o acțiune în familie, pentru că am făcut plantarea brazilor alături de echipa Floria.ro. Fiecare brad plantat a fost marcat cu o plăcuță cu numele clientului care a ales serviciul de replantare, astfel că aceștia pot merge să își viziteze bradul de Crăciun. Desigur că toți cei care au ales acest serviciu au primit fotografii cu brazii, cu plăcuțele cu numele lor, o scrisoare și o diplomă specială de “prieten al naturii”” adaugă Marina Popescu.

rsz_poze-brazi_floria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *