Noua colecție de costume de baie SevenSins.ro aduce un aer retro al anilor 50

0
477

Noua colecție de costume de baie disponibilă pe SevenSins.ro te provoacă să te bucuri de soare și de senzația de libertate pe care o aduce vacanța, purtând un costum de baie care va întoarce privirile pe orice plajă.

Definită de combinații energizante de culori, dar și de inspirația retro în ceea ce privește imprimeurile și formele sutienelor, noua linie de costume de baie SevenSins.ro pune în valoare liniile corpului și accentuează culoarea pielii.

Forme și imprimeuri inspirate din anii ’50

Păstrând linia modernă la slip, partea de sus a costumelor de baie din două piese este marcată de inspirația retro, prin sutiene cu buline, dungi, imprimeuri florale sau asocieri cromatice contrastante.

Datorită acestor combinații de sutiene cu inspirație 50s și slip cu aer contemporan, costumele de baie propuse de SevenSins.ro în acest sezon dau o notă de mister și asigură o apariție spectaculoasă pe plajă.

 Opțiuni: bretele de suținere și push-up detașabile

 Îmbinând designul cu funcționalitatea, sutienele cu push–up detașabil păstrează opțiunile deschise. Indiferent de mărimea cupei, acestea rotunjesc și pun în valoare perfect sânii, pentru o apariție remarcabilă.

Bretelele sunt și ele detașabile la majoritatea modelelor, pentru a permite un bronz uniform, dar și o susținere fermă, atunci când este cazul.

Costume de baie întregi și pareo elegante

 Pentru doamnele și domnișoarele care preferă costume de baie întregi, SevenSins.ro propune asocieri cromatice elegante, care subțiază talia. Nuanțele inchise de pe abdomen subțiază talia, iar cele deschise de pe cupe scot în evidență bustul. Prin încrețituri sau decupaje laterale, se pune în valoare linia corpului, ascunzând micile imperfecțiuni.

Piesele tip pareo sunt elegante și ideale pentru plimbările până la plajă și momentele de relaxare petrecute la terasă sau restaurant.

Colecția de costume de baie SevenSins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, sector 3, București.

_SevenSins.ro_costum-de-baie-marko-carine-white-99246

_SevenSins.ro_costum-de-baie-marko-anastacia-mocca-103486

_SevenSins.ro_costum-de-baie-marko-juliana-green-101799

_SevenSins.ro_costum-de-baie-marko-whitney-black-99275

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *