Primii 10.000 de euro pentru recuperarea lui Mihai Neșu au fost deja donați

0
278
Mihai Neşu

Adeplast, cel mai important producător de materiale de construcții din România, a donat, vineri, 10.000 de euro, în cadrul campaniei de strângere de fonduri necesare pentru programul de tratament ți recuperare a fostului fotbalist de la Steaua, Mihai Neșu.

“Am respectat și vom respecta întotdeauna valorile românești, iar Mihai Neșu a fost una dintre ele. Chiar dacă trecem in viață prin tragedii cumplite, trebuie să ne sprijinim reciproc, pentru a ne vindeca și a crește împreună. Nu banii în sine contează, dar faptul că aceștia pot contribui la ameliorarea unei probleme, trebuie, pe fiecare dintre noi, să ne bucure că ne putem reface calculele alegând să i folsim pentru bine”, a declarat Marcel Bărbuț, managerul general al companiei Adeplast.

Marcel Bărbuţ
Marcel Bărbuţ

AdePlast şi Asociaţia George Ogăraru

AdePlast, Aeria Gold
AdePlast, Aeria Gold

Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport şi CSA Steaua, vor organiza, luni, 9 mai, în Sala Polivalentă din Capitală, un meci demonstrativ între echipele Stelei din 1986 și 2006, care va reuni fostele glorii steliste care au câștigat Cupa Campionilor în 1986 și foștii coechipieri ai lui Mihai Neșu.

Biletele pentru acest eveniment, denumit “Uniți pentru Mihai Neșu”au fost déjà puse în vânzare, la prețuri cuprinse între 25 și 75 de lei.

În urmă cu cinci ani, Mihai Neşu a suferit un accident la coloana vertebrală, în urma căruia a rămas paralizat aproape complet. De atunci şi până astăzi, fostul fundaş urmează un program de tratament şi terapie în SUA, iar organizatorii evenimentului caritabil vor direcţiona banii proveniţi din bilete pentru acoperirea acestor costuri.

„Recuperarea este foarte scumpă: trei luni de tratament în SUA necesită 45.000 de euro, şase luni – 90.000 de euro, iar un an – 180.000 de euro. Mihai a reuşit să meargă acolo doar de două ori pentru acest tratament, cinci luni în 2012 şi trei în 2015. Pentru că drumul este foarte solicitant pentru starea lui medical şi din pricina acestuia şansele de progres se înjumătăţesc, doctorii i-au transmis că următoarea deplasare ar trebuisă fie de un an sau minimum şase luni. De aceea am dat startul acestei acţiuni de strângere de fonduri pentru Mihai, care va începe pe 9 mai 2016 şi va continua pe parcursul tuturoranilor de tratament“, a declarat Andreea Ogăraru, vicepreşedinte al Asociaţiei George Ogăraru pentru Cultură şi Sport.

Mihai Nesu
Mihai Nesu

Biletele pot fi cumpărate de la Sala Polivalentă, după cum urmează:

  • Vineri: 15:00 – 20:00;
  • Sâmbătă: 10:00 – 18:00;
  • Duminică: 10:00 – 18:00;
  • Luni: începând cu ora13:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *