Cea mai puternică motocoasă cu amulutaor STIHL se lansează și în România

0
218

motocoasa STIHL FSA 90O nouă premieră a companiei STIHL pentru piața din România este motocoasa cu acumulator FSA 90, lansată în această lună. FSA 90 este destinată utilizatorilor profesioniști, dar și celor privați care sunt pasionați de peisiagistică. Pe lângă putere, punctul forte al motocoasei cu acumulator FSA 90 este silențiozitatea. Inginerii germani de la STIHL au gândit acest utilaj pentru zonele urbane sensibile la zgomot, cum sunt școlile, parcurile sau spațiile rezidențiale.

FSA 90 este dotată cu o funcție numită ECOSPEED ce extinde timpul de lucru, controlând electronic turația motorului. O altă caracteristică specială este că motocoasa FSA 90 poate fi folosită fără probleme pe timp de ploaie sau în condiții de umiditate. În plus, este un utilaj 100% ecologic pentru că nu emite niciun fel de noxe în atmosferă. Pentru FSA 90 se folosește un acumulator care, în funcție de sarcinile la care este supus, poate avea ca timp de autonomie de lucru până la 150 de minute.  Mai mult, acumulatorul folosit pe un FSA este interschimbabil cu alte utilaje STIHL, fiind compatibil cu motoferăstrăul MSA, foarfecele de grădină FSA și suflanta BGA. Avantajul este că un utilaj se achiziționează împreună cu acumulatorul, iar pentru celealte echipamente enumerate nu mai este necesar un alt acumulator, costul de achiziție diminunându-se astfel.

Alte motocoase cu acumulator din gama STIHL sunt FSA 65 și  FSA 85, însă acestea sunt  concepute mai mult pentru utilizatorii privați.

Despre compania STIHL

STIHL a anunţat în 2015,  la nivel internațional, o creştere de 8,9%, atingând o cifră de afaceri record de 3,25 miliarde de euro. Compania germană intenţionează să investească 1 miliard de euro în dezvoltare până în 2018. Investițiile globale de anul trecut au atins 235 milioane de euro, cel mai înalt nivel din istoria companiei. Anul acesta compania împlinește 90 de ani, fiind înfințată în 1926 de Andreas Stihl în Stuttgart. STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997. . În prezent STIHL România importă motounelte sub brandurile STIHL şi VIKING.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *