Explozia sectorului construcțiilor a majorat afacerile Adeplast cu 17%, la șase luni

0
227

barbutProducătorul de materiale de construcțiii Adeplast a înregistrat în primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri de 161 milioane de lei, față de 137 milioane de lei în perioada similară din 2015, ceea ce înseamnă o creștere de 17%, a declarat Marcel Bărbuț, proprietarul companiei. După o creștere spectaculoasă în luna aprilie, vânzările au revenit la ritmul normal din cauza vremii. Pe ansamblul întregului an, se așteaptă un avans al afacerilor de două cifre, în contextul în care și exporturile se mișcă nesperat de bine. De altfel, la șase luni, acestea s-au dublat.

‘’În acest an, au explodat construcțiile peste tot, la patru luni au fost înregistrate creșteri spectaculoase. În luna aprilie, de exemplu, avansul a fost de 45%, ceea ce ne-a pus în situația să selectăm clienții, iar pe unii chiar să îi refuzim din cauza solicitărilor numeroase. La nivelul întregului an, estimăm o majorare a cifrei de afaceri de până la 15%’’, a precizat Bărbuț.

În cifra de afaceri a Adeplast  reabilitarea termică a blocurilor din Capitală are o pondere însemnată, mai ales într-un an electoral, după cum recunoaște Bărbuț. O demonstrează și cifrele, vânzările de polistiren au ajuns să reprezinte 42,3% din cifra de afaceri a companiei în primele șase luni din 2016, comparativ cu  33,9% în 2015.

Citiți mai multe  pe Casoteca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *