Franciza Studio 20 a deschis în Bucureşti un studio de videochat cu modele bărbaţi

0
293

Studio 20 a deschis în Bucureşti un nou studio de videochat glamour. Noutatea acestui studio de videochat glamour este faptul că are modele bărbaţi.

Investiţia în Studio 20 MEN este de 150.000 de euro. Noul studio de videochat marca Studio 20 este situat în zona Gării de Nord şi are suprafaţa de 400 mp, împărţiţi în 15 camere amenajate pe diferite teme în care vor lucra 50 de modele bărbaţi.

robert_vandertyEste primul astfel de studio profesional din România, iar asta îl face să concureze cu cele din Praga, Budapesta, Barcelona sau Nevada, unde acest tip de studio este deja popular. Este important ca publicul român să înţeleagă acest trend şi să fie tratat cu normalitate chiar dacă în această industrie numărul bărbaţilor care fac videochat este cu mult mai mic decât cel al femeilor. Mai exact, din totalul modelelor de videochat din lume, doar 10% sunt bărbaţi”, declară Robert Vanderty, Manager Studio 20.

În această industrie bărbaţii pot câştiga la fel de mult ca femeile. Veniturile modelelor bărbaţi pot ajunge chiar şi la 5.000 de euro pe lună.

Este important de reţinut aici faptul că membrii care accesează aceste servicii sunt bărbaţi majori, atenţi cu fizicul lor şi atraşi de persoane de acelaşi sex. Modelele de la Studio 20 MEN sunt bărbaţi sensibili, atenţi la aspectul lor fizic, cunoscători de limbi străine, iar pentru a performa primesc aceleaşi şedinţe de training ca fetele care au făcut celebră franciza de studio de videochat glamour Studio 20 în întreaga lume.

Studio 20 MEN vine cu o noutate în ceea ce priveşte aspectul fizic şi sănătatea modelelor. Pentru a se menţine în formă şi pentru a fi cât mai relaxaţi în faţa camerei, Studio 20 MEN pune la dispoziţia modelelor bărbaţi o sală de fitness chiar în sediul studioului. Există chiar o secţiune specială numită Muscle Men sau Body Worship.

Acest tip de studio de videochat nu se poate franciza încă. Îl vom trece prin rigorile unui caiet de franciză după validarea modelului de business la finalul unui an de funcţionare”, susţine Robert Vanderty.

Despre Studio 20

img_1716Până în prezent, Studio 20 operează 6 studiouri de videochat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Los Angeles. Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România sau din lume. Cu o investiție între 100 și 200 mii de euro se poate rula anual un milion de euro. Profitul brut poate ajunge la 200 de mii de euro pe an.

Francizaţii participă cu întreaga echipă la traininguri de 4 săptămâni în studioul pilot și apelează la sistemul naţional de recrutare, care garantează că studioul va fi la capacitate maximă după mai puțin de un an.

Piaţa mondială în care activează Studio 20 este estimată la 10 miliarde de dolari pe an. Din calculele necesare constituirii caietului de franciză Studio 20, reiese că piaţa autohtonă de profil se ridică la circa 100 de milioane de euro. Aceasta creşte permanent şi se poate dubla în următorii 3 ani.

Mai multe aici: www.studio-20.ro şi www.francizavideochat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *