STIHL dezvoltă puternic gama de foarfeci pentru gard viu cu acumulatori

0
214
Foarfece cu acumulator STIHL HSA

Dezvoltarea puternică a rezidențialului din ultima perioadă impune noi abordări pentru producătorul STIHL, în ceea ce privește utilajele destinate îngrijirii spațiilor verzi, din jurul caselor. Astfel, inginerii germani au dezvoltat noi utilaje pentru toaletarea gardului viu, care au la bază acumulatori ultra performanți. Este vorba despre gamele de foarfeci pentru gardul viu, care pot fi utilizați fără probleme, în zone sensibile la zgomot. Noile echipamente sunt extrem de silențioase, astfel încât nu necesită folosirea căștilor de protecție auditivă, ca în cazul foarfecelor cu motor termic. 

În România, STIHL își dublează practic numărul de astfel de echipamente la raft, care, sunt cuprinse în gama denumită generic HSA. Ce mai mic utilaj pentru îngrijirea gardurilor vii, recomandat de profesioniștii de la STIHL, este foarfecele cu acumulator este HSA 45, care va fi introdus pe piața din țara noastră începând cu primăvara acestui an. Foarfecele HSA 45 are nu mai puțin de 2,3 kg, cu tot cu acumulatorul încorporat. HSA 45 este la fel de ușor de folosit ca un aparat electrocasnic, fiind conceput pentru o manevrare simplă și plăcută, mai ales de către doamnele pasionate de peisiagistică. Lipsa vibrațiilor și greutatea redusă îl fac un instrument ideal pentru cei care doresc să realizeze forme deosebite din gardul viu, brazi sau alți copaci ornamentali. Încărcarea completă a acumulatorului se face în aproximativ 3 ore, iar utilizatorul poate beneficia de puterea maximă a utilajului până la descărcarea totală a acestuia.

Utilajele cu acumulator reprezintă noua tendință în domeniul îngrijirii curților, oferind autonomia și anduranța echipamentelor cu motor termic, toate componentele lor având la bază ani de zile de concepție, testări și inovații. Dezvoltarea unor astfel de echipamente este o tendință firească a tehnologiei motoarelor care tind din ce în ce mai mult să se îndrepte spre zona electrică, fapt evident mai ales în zona auto.  În calitate de producător și inițiator de tehnologie și inovație, STIHL devine un jucător din ce în ce mai important pe piața de România și în această zonă, prin deschiderea cu care abordează dezvoltarea utilajelor electrice cu acumulatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *