Un nou utilaj eco STIHL pentru îngrijit iarba, lansat și în România

0
213
motocoasa-stihl

motocoasa-stihl

Este vorba despre noua motocoasă cu acumulator FSA 56, considerată de specialiștii internaționali a fi una dintre cele mai fiabile utilaje de acest tip la nivel mondial. Motocoasa FSA 56 a fost adusă în acest an și în România, fiind configurată special pentru curțile medii şi mari. FSA 56 poate fi folosită pentru a cosi în autonomie totală până la 100 de metri pătrați de gazon, cu acumulatorul cel mai mic.

Modelul are  variante de dotare și cu acumulatori mai puternici, care pot cosi iarba de pe 300 metri pătrați, având o autonomie de lucru de până la 40 de minute. Practic, suficient timp pentru a-ți face treaba în curte. Mai mult, producătorii au calculat că în cazul marginilor de gazon, cu un FSA 56 se pot tunde chiar și 1000 de metri liniari, dacă se folosește cel mai puternic acumulator. Încărcarea completă a acumulatorului se face în aproximativ 3 ore, iar utilizatorul poate beneficia de puterea maximă a utilajului până la descărcarea totală a acestuia.

Inginerii germani au conceput un utilaj aproape de perfect care îmbină ergonomia, eficiența de utilizare cu capacitățile tehnice. Pe lângă faptul că nu emite noxe în atmosferă, ceea ce mai face din noua motocoasă STIHL un utilaj eco este nivelul scăzut al zgomotului. Astfel, poluarea fonică este redusă considerabil, iar protecţiile pentru urechi nu mai sunt necesare. În plus, eficiența la folosire se face remarcată și prin sistemul de ajustare a tijei “la buton”, astfel că FSA 56 poate fi reglată instant în funcție de înălțimea utilizatorului.

Folosirea motouneltelor cu acumulator este noua tendință promovată la nivel mondial, în ceea ce privește îngrijirea și amenajarea spațiilor verzi, iar STIHL a dezvoltat o gamă întreagă de astfel de utilaje, care cuprinde foarfeci pentru gard viu, motoferăstraie, suflante și chiar mașini de tuns iarba. Astfel, un alt avantaj al folosirii acestui sistem este  că un singur acumulator se potrivește pentru toate uneltele, nemaifiind necesară achiziția unuia nou dacă beneficiarul își cumpără un utilaj din altă categorie, ceea ce are ca efect o optimizare consistentă a costului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *