Noul telefon vivo, X Fold este pregătit sa intre pe piață

0
185
X Fold 1

S-a tot vorbit că vivo urmează să lanseze un prim smartphone pliabil. vivo X Fold ar avea un design similar cu Galaxy Fold 3 sau Honor Magic Fold. O schiță destul de detaliată a acestui a ajuns în media datorită Digital Chat Station.

vezi si: https://www.prescu.ro/2022/03/08/nokia-hdm-global-se-retrage-din-cursa-telefoanelor-flagship/

 

Telefonul va avea display principal produs de către Samsung Display, iar cel exterior produs de BOE. Vorbim despre un panou exterior de 6.5 inch în acest caz, cu rezoluție Full HD+ și un display interior de 8 inch cu rezoluție QHD+, cu refresh rate de 120Hz. Totodată, am aflat încă de data trecută că smartphone-ul va avea cameră selfie integrată în decupaj bulină, ci nu va fi ascunsă sub display ca în cazul modelului Galaxy Z Fold 3.

 

La interior s-ar afla procesorul Snapdragon 8 Gen 1, dar și cel puțin 12 GB de RAM și 256 GB de stocare flash rapidă. Bateria de la interior ar avea 4600 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 80W pe fir, exact în cazul noilor flagship-uri OPPO și OnePlus (OPPO Find X5 Pro și OnePlus 10 Pro). Nu în ultimul rând, am primi și alimentare wireless la 50W, dar și o cameră quad în spate, așa cum se afișează în schițe.

 

 

Camera principală din spate ar fi reprezentată de un senzor foto de 50 MP, iar alături de acesta s-ar afla și un senzor ultrawide de 8 MP, o cameră telephoto de 8 MP cu zoom optic 5X, dar și una de 12 MP cu zoom optic 2X. Nu avem încă detalii legate de camerele frontale integrate pe acest smartphone totuși. Încă un detaliu important e că telefonul nu pare a avea un senzor pentru amprente fizic pe laterală. E posibil ca vivo X Fold să aducă doar deblocare facială ca metodă de autentificare biometrică, însă acest lucru nu este confirmat încă.

 

Smartphone-ul ar putea să ruleze cu Android 12, posibil cu o interfață custom dezvoltată de către vivo pentru pliabile. Nu știm când va debuta telefonul, cât va costa și dacă vă ajunge în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *