Noi funcții adăugate pe Google Messages

0
177
Google

Samsung a făcut o mutare ciudată în 2021, înlocuind aplicaţia proprie Messages de pe telefoanele Galaxy cu Google Messages în câteva regiuni de pe glob.

Decizia a fost în prima fază neinspirată deoarece soluţia Google nu avea aşa multe funcţii precum cea Samsung. Acum Google plusează cu extra funcţii ca Group Chat, organizare mai bună a mesajelor şi altele.Poate cel mai important e faptul că suportă mesagerie cu utilizatorii de iPhone. Google a anunţat că următoarea versiune a aplicaţiei sale de mesagerie va suporta reacții la mesaje trimise printr-un iPhone. Întâi funcţia va sosi pentru vorbitorii de limba engleză şi apoi pentru restul. Aplicaţia va aduce şi o calitate video superioară atunci când trimitem clipuri spre utilizatori iPhone şi asta se va face printr-un link Google Photos şi nu fişierul propriu zis.

VEZI AICI  https://youtu.be/XUZ1CLIigN4

Google face mai uşoară şi organizarea mesajelor, astfel că mesajele importante vor ieşi în față primele. Versiunea viitoare de Google Messages va organiza automat inbox-ul de mesagerie în tab-uri separate (Personal şi Business). Va şi şterge automat mesajele care conţin acele parole de la autentificarea 2 Factor. Funcţia a sosit în India cu câteva luni în urmă şi acum vine şi în SUA pentru început.

O funcţie mai comică este cea care le dă un „ghiont virtual” celor cărora le-ai trimis mesaj şi nu au răspuns încă. Există şi funcţie reminder pentru a ura membrilor familiei şi celor apropiaţi „la mulţi ani” la ocazii speciale. Cei care folosesc tastatura Gboard au la dispoziţie peste 2000 de emoji-uri noi, dar şi stickere prin funcţia Emoji Kitchen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *