Sony lansează LinkBuds S, cele mai mici și mai ușoare căști cu noise cancelling

Sony extinde gama de căști LinkBuds și lansează un nou model: LinkBuds S, cele mai mici și mai ușoare căști cu noise cancelling din lume.

Vezi și: Asus lansează noi modele de laptopuri de gaming ROG Strix și ROG Flow

Sony a creat aceste căști true wireless, foarte mici și foarte ușoare, cântărind aproximativ 4,8 grame, punând pe primul loc confortul utilizatorilor. Link Buds S combină o formă care se potrivește perfect cu anatomia urechii umane, cu un design ergonomic, pentru o potrivire și mai stabilă, astfel încât utilizatorii să evite disconfortul la nivelul urechii ce poate apărea în timpul experienței de audiție.

Aceste căști combină conceptul de sunet ambiental al modelului LinkBuds, care le permite utilizatorilor să interacționeze cu lumea din jurul lor, cu tehnologie de anulare a zgomotului de înaltă calitate care le oferă ocazia să se concentreze doar asupra conținutului favorit, fără distrageri.

Noul model din gama LinkBuds integrează Adaptive Sound Control, o funcție inteligentă care ajustează setările de sunet ambiental în funcție de locația exactă a utilizatorilor, creând o experiență de audiție ideală. Astfel, aceștia se pot deplasa între mai multe locuri însoțiți de artiștii favoriți și de conținutul preferat, fără întreruperi.

casti

Datorită tehnologiei Precise Voice Pickup, care controlează în mod optim microfoanele de pe ambele căști, cu ajutorul unei structuri special configurate în jurul acestora LinkBuds S promit o calitate foarte bună a apelurilor. Astfel, utilizatorii se pot bucura de conversații foarte clare.

Sursă startup

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *