Actualizarea iOS 16.1 aduce îmbunătățiri la capitolul autonomie față de iOS 16.0.3: Test iPhone 11, 12, 13, 14 Pro Max

0
253
Baterie

Apple a lansat recent o nouă actualizare pentru smartphone-urile din portofoliul său. Este vorba despre iOS 16.1, update care, pe lângă faptul că aduce procentul de baterie pe iPhone-urile Mini din serie, aduce și alte îmbunătățiri. YouTuber-ul iDeviceHelp a realizat recent teste de autonomie ce implică modelele iPhone 14 Pro Max, 13 Pro Max, 12 Pro Max și 11 Pro Max. Comparativ cu iOS 16.0.3, se pare că iOS 16.1 aduce un boost de autonomie pentru 3 dintre aceste modele. Mai jos avem clipul, dar și mai multe detalii.

YouTuber-ul a realizat întâi teste de autonomie atunci când toate telefoanele rulau iOS 16.0.3. În mare parte testele includ playback audio prin Apple Music și video prin YouTube. Ulterior aceleași teste au fost realizate și după ce telefoanele au fost actualizare la iOS 16.1.

S-a descoperit astfel că noua actualizare aduce îmbunătățiri mari la capitolul autonomie, în special în cazul modelului iPhone 13 Pro Max. Cu toate acestea, se pare că iPhone 11 Pro Max a rămas la aceeași autonomie. Iată și rezultatele:

  • iPhone 11 Pro Max: Nu sunt îmbunătățiri
  • iPhone 12 Pro Max: + o oră de autonomie
  • iPhone 13 Pro Max: + 2 ore și 30 de minute autonomie
  • iPhone 14 Pro Max: + o oră și 30 de minute autonomie

E o veste bună pentru posesorii de smartphone-uri Apple, cel puțin în cazul modelelor din gama Pro Max. Consumul pare să fi fost optimizat, deși am văzut pe web câțiva posesori nemulțumiți că au pierdut câteva zeci de puncte în benchmark-uri după update. Valorile sunt mici și ușor irelevante, având în vedere că performanța nu este afectată.

Modelul care se remarcă în acest test este iPhone 13 Pro Max, evident, el câștigând peste 2 ore de autonomie în urma actualizării. Ar fi o achiziție inspirată, mai ales că a scăzut și prețul în urma lansării seriei iPhone 14. Pe Flip.ro poți comanda un astfel de model ca nou, în variantă cu 256 GB de stocare, pentru 5669 lei și primești discount 50 lei dacă adaugi codul „MBLS50” în coș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *