Ochelarii Nreal Air AR vor avea, în curând, Windows

0
280

Vei putea vizualiza conținutul PC-ului pe un monitor curbat 21:9 (virtual). Suportul Windows vine pentru ochelarii Nreal Air AR.

Compania a anunțat Nebula pentru Windows, care îți permite să îți vizualizezi computerul pe echivalentul virtual al unui monitor ultra-larg.

Nreal spune că jocurile sunt cea mai bună utilizare pentru ochelarii săi, care se conectează la un dispozitiv extern, pentru a afișa conținutul pe un ecran virtual privat. Compania citează un sondaj recent care arată că 68% dintre proprietarii Nreal Air folosesc ochelarii pentru jocuri, ceea ce face ca suportul Windows să fie o prioritate de top.

 

Ochelarii Nreal Air AR vor avea Windows

Compania spune că utilizatorii de Windows se vor bucura de un monitor virtual curbat pentru jocuri cu un raport de aspect de 21:9. Nreal sugerează că configurația este ideală în special pentru fanii jocurilor din cockpit, unde un câmp vizual larg este avantajos. În plus, Nebula pentru Windows va suporta trei grade de libertate (3-DoF), ceea ce înseamnă că îți urmărește mișcările și rotațiile capului, dar fără aplecarea sau mișcarea prin spațiu.

Nreal nu a anunțat încă o dată exactă de lansare, dar va prezenta suportul Windows la GDC 2023 din San Francisco. De asemenea, va prezenta acolo „jocuri AR casual de nouă generație pentru mobil”, deoarece compania caută să declanșeze mai multă dezvoltare a jocurilor Android pentru purtabilul popular.

Ca referință, compania chineză Nreal a lansat un model de ochelari de realitate augmentată numit Air, care a fost conceput pentru a avea în vedere emisiunile de streaming și jocurile pe mobil. Nreal a lansat primul său model, ochelarii de realitate mixtă Light, consumatorilor în 2020, după ce a respins acuzația Magic Leap că fondatorul său a furat secrete comerciale pentru a-și construi propria companie. Air mai trebuie să fie legat de un telefon precum Light, dar este mult mai ușor (77 de grame față de 106 de grame de la Light) și arată mai mult ca o pereche obișnuită de ochelari de soare decât predecesorul său. Nreal spune că are și un display mai bun, care are capacitatea de a proiecta un ecran virtual masiv de până la 201 inci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *