Profit de trei ori mai mare, în urma unui proiect de consultanță cu TPC Concept

0
312

În căutarea de soluții pentru dezvoltarea business-urilor, tot mai multe companii din România, dar și din afară apelează la servicii de consultanță în management. Una dintre companiile care reușesc să ducă la bun sfârșit planurile adaptate după nevoile clientului, pentru gestionarea business-ului, este TPC Concept.

De ce este nevoie de un plan de consultanță în management?

În urma unui astfel de proiect, realizat pentru o cunoscută companie care oferă servicii de distribuție, TPC Concept a crescut de trei ori profitul net al acesteia. Mai mult, datorită soluțiilor implementate, productivitatea per angajat a crescut cu 31%, chiar după primul an de colaborare cu firma de consultanță.

Trei ani mai târziu, la finalizarea proiectului, compania de distribuție se poate lăuda cu o creștere de 20% a cifrei de afaceri, cu 65% creștere a productivității per angajat și cu 41% creștere a salariului mediu în companie. Astfel, pornind de la un profit net de 1,5 milioane de euro, în 2018, compania a reușit să depășească pragul de 5 milioane de euro profit net, în 2021, în ultimul an de colaborare cu TPC Concept, numărul de angajați fiind revizuit și adaptat la obiectivele pe care firma le avea de realizat.

„Din păcate, multe firme apelează la serviciile noastre atunci când sunt la limita supraviețuirii sau nu mai găsesc soluții pentru a se putea dezvolta. Echipa noastră de consultanți cu experiență poate colabora cu orice tip de business, din orice domeniu de activitate, pentru a identifica problemele existente în companie, pentru a dezvolta soluții personalizate și pentru a implementa aceste soluții cu succes. Ne axăm pe o abordare pragmatică, iar soluțiile noastre sunt sustenabile și concentrate pe atingerea obiectivelor prestabilite”, declară Sorin Spiridon, fondator – TPC Concept.

Despre TPC Concept

TPC Concept este o companie de consultantă în management, care oferă soluții pentru business-uri din orice domeniu de activitate, de peste 15 ani. Fondată de către Sorin Spiridon, compania a finalizat peste 50 de misiuni cu un grad ridicat de dificultate, pentru business-uri, multe dintre acestea fiind lideri în domeniul lor de activitate, românești și multinaționale, care se confruntau cu probleme strategice sau tactice, ori doreau să-și dezvolte activitatea.

Compania TPC Concept oferă soluții unice, dezvoltate de către experți în domeniul consultanței și a management-ului, care de-a lungul anilor au demonstrat că pot crește semnificativ performanțele companiilor, inclusiv în situații de criză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *