Premierul Ciolacu, despre trecutul său ascuns: Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90

0
303

Premierul Ciolacu a oferit mai multe răspunsuri legate de trecutul său, după ce presa a dezvăluit că din CV-ul său lipsește o lungă perioadă de activitate. Ciolacu a spus că nu are niciun secret și că procedat așa cum este mai bine pentru familia sa. Viața mea până la intrarea în politică este la fel ca viața multor români după Revoluție, a comentat Ciolacu:

„Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul.  Pe scurt, am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru familia mea! Nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine. Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă! ! La fel și acum, voi continua să muncesc pentru români și să-mi asum toate lucrurile pe care le fac!”, a scris pe facebook noul premier.

Vezi și:ISW: Trupele ucrainene ar putea suspenda temporar contraofensiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *