Un bărbat s-a legat cu cătușe pe șina metroului, la Piața Unirii. A strigat „opriți păcănelele”

0
161

Scene cu totul neobișnuite la metrou! Un bărbat s-a legat cu cătuşe de o şină de tren, în staţia Piaţa Unirii 2. Pompierii și poliția au ajuns de urgență la fața locului.

Bărbatul purta o pancartă cu un mesaj anti-jocuri de noroc: „Opriți păcănelele sau lăsați trenul să treacă!”

Au fost câteva zeci de minute de tensiune la Piața Unirii 2, în inima Capitalei. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a pătruns pe calea de rulare și cu cătușele pe care le adusese cu el s-a prins de șina de tren.

Imediat autoritățile s-au autosesizat, reprezentanții Metrorex au oprit circulația trenurilor și alimentarea cu energie electrică a șini de cale ferată.

 

Incidentul s-a petrecut pe linia 2, pe direcția Berceni, iar totul s-a derulat foarte rapid pentru a nu îi fi pusă viața în pericol bărbatului. După aproximativ 30 de minute, circulația trenurilor s-a desfășurat în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției și Piața Universității.

La fața locului au intervenit Poliția și pompierii, care, cu ajutorul unui flex, au tăiat cătușele și l-au eliberat pe bărbatul care purta și o pancartă pe care scria „Opriți păcănelele sau lăsați trenul să treacă!”

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală, pentru a fi suspus unei expertize psihiatrice. Deocamdată, polițiștii nu cunosc informații despre trecutul bărbatului.

Se va efectua o anchetă de către Metrorex și de către oamenii legii, pentru a se stabili circumstanțele producerii incidentului.

Acest incident aduce din nou în discuție o problemă intens dezbătută: instalarea panourilor de protecție în stațiile de metrou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *