Cosmin Andreica: Majoritatea polițiștilor nu acceptă prostituția profesională

0
143

Liderul sindicatului Europol, Cosmin Andreica, critică una dintre cele mai ample acţiuni derulate, în prezent, la nivel naţional, de Ministerul Afacerilor Interne, acţiunea denumită ”Blocada”, anunță News.ro.

”Nu contează că avem specific diferit în acele judeţe, nu contează că avem de gestionat o situaţie operativă diferită. Nu contează absolut nimic altceva decât să raportăm cifre şi statistici pe care ulterior Ministerul să le prezinte mass-media”, susţine poliţistul.

”Încep să fie tot mai mulţi poliţişti care nu mai acceptă compromisurile, care nu mai acceptă prostituţia profesională, pentru că astăzi avem parte de prostituţie profesională. Vă dau un singur exemplu: avem planul de acţiune la nivel naţional care se numeşte Blocada. De două săptămâni există.

Avem acest plan de acţiune dispus de la nivel central pentru toate judeţele. Nu contează că avem specific diferit în acele judeţe, nu contează că avem de gestionat o situaţie operativă diferită.

Nu contează absolut nimic altceva decât să raportăm cifre şi statistici pe care ulterior Ministerul (Afacerilor Interne – n.r.) să le prezinte mass-media”, a afirmat Cosmin Andreica, joi seară, la Digi 24.

Liderul sindicatului Europol s-a întrebată cu ce îi ajută pe jurnalişti că au fost achitate un anumit număr de contravenţii.

Pe de altă parte, în aceeaşi seară, şi la acelaşi pot de televiziune, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a explicat că în urma acţiunii ”Blocada”, lansată la 30 iunie, au fost constatate ”cifre extrem de îngrijorătoare” – 33.000 de controale, 22.000 de sesizări penale, 1,6 milioane contravenţii – arată ”fenomenul cu care se confruntă Poliţia Română: o lipsă de respect a legii în trafic, arată o problemă de educaţie”.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *