Granița dintre România și Bulgaria trebuie să cadă

0
382

Dacă nu ne acceptă până la Crăciun, granițele dintre Bulgaria și România trebuie ridicate. Acest lucru a fost declarat de europarlamentarul bulgar Andrei Novakov pentru postul Nova News, citat de 24Chasa și Rador.

Potrivit acestuia, acțiunile comune ale Bulgariei cu România ar facilita construirea unui nou pod și punerea în funcțiune a unui bac pe Dunăre. „Pentru fiecare zi pierdută la graniță, un camion pierde 200 de euro din banii proprietarului. Mulți dintre șoferi renunță la locul de muncă pentru că nu vor să stea la graniță. Sunt mii de încercări pe zi de a trece granița, e normal să existe acțiuni.

Când sunt prinși polițiștii corupți, ei trebuie să știe că își vor pierde pensia, precum și toate privilegiile. Problema privind admiterea noastră în Schengen nu mai este în Olanda, ci în Austria. Acolo vor avea loc alegeri și unii au nevoie de mesaje mai sexy, de genul „noi îi vom opri, ca să dormiți voi liniștiți”. Somnul liniștit în Austria nu depinde de aderarea noastră la Schengen, dimpotrivă”, a comentat el.

Conform acestuia, de când Maria Gabriel este ministru de externe, diplomația este la un nivel înalt. „De când ea a preluat comunicarea cu instituțiile europene, nu am avut niciun fel de avertismente pentru nerespectarea legislației, procesul privind acceptarea noastră în zona euro a devenit mai clar”, crede Novakov.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *