Patronul FCSB gasit în șanț cu tot cu mașină / Rolls Royce-ul lui Gigi Becali era derapat

0
199

Rolls Royce-ul lui Gigi Becali a fost găsit, duminică, de polițiștii din Ilfov, derapat într-un șanț, conform surselor G4Media. Patronul FCSB s-ar fi aflat în mașină, conform acelorași surse.

IPJ Ilfov a transmis un comunicat oficial despre un Rolls Royce găsit în șanț:

  • ”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț. La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești, mai transmite IPJ Ilfov”.

Poliția a mai transmis că în momentul verificărilor nu se afla nimeni în mașină:

  • „La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *