Forța Dreptei îl atacă pe Iulian Dumitrescu, pus sub control judiciar

0
99

Liderii Forţei Dreptei, susține că ar avea informații din interiorul PNL conform cărora Iulian Dumitrescu, cercetat pentru luare de mită și de fals în declaraţii, a condiţionat demisia din funcţiile deţinute în partid de aducerea la şefia PNL Prahova a senatorului Ciprian Pandea, care conduce PNL Călăraşi, relatează News.ro.

  • Şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte şi preşedinte al PNL Prahova într-o conjunctură – am aflat-o de la colegii din PNL – într-o conjunctură simplă: a negociat ca în judeţul Prahova să vină preşedintele Biroului Permanent Judeţean Călăraşi, senatorul Pandea. E venit din PSD, taică-su a fost sau este primar PSD. Tot un aranjament a lui Dumitrescu, asta a fost condiţia ”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, deputatul George Ionescu.

Acesta spune că senatorul Ciprian Pandea ”nu are prea multe recomandări de om corect”, admiţând că, deşi PNL este adversar politic al Forţei Dreptei, în PNL sunt destui oameni capabili să conducă filiala judeţeană, oameni despre care spune că Iulian Dumitrescu i-a ”tras pe dreapta”.

  • ”Nu văd de ce ar aduce conducerea PNL-ului un expat, mai ales că nici ăsta nu are prea multe recomandări de om corect, când aci, în judeţul Prahova, eu cred că sunt destul de mulţi oameni în Partidul Naţional Liberal care ar putea să conducă partidul şi ă o facă destul de bine, oameni corecţi, oameni care au fost traşi pe dreapta pentru simplul, fapt că nu au acceptat ceea ce ace Dumitrescu chiar dacă suntem opozanţii, sunt destul de mulţi oameni în PNL care ar putea să facă cinste aceste funcţii”, a mai afirmat George Ionescu.

Amintim că Iulian Dumitrescu a fost audiat timp de câteva ore, joi, la sediul central al DNA, ulterior el fiind plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii au anunțat că el este cercetat sub control judiciar pentru infracţiuni de luare de mită şi fals în declaraţii. Potrivit DNA, el ar fi primit de la un om de afaceri peste 16 milioane de lei, prin intermediul unor rude, anchetatorii formulând în cazul său şi acuzaţii de fals în declaraţiile de avere.

Sursă HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *