Cine va deschide lista la europarlamentare

0
138

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat vineri într-o conferinţă de presă la Primăria Beclean că luni se va decide în coaliţie cine deschide lista la europarlamentare, după demisia Ramonei Chiriac. ”Nu cred că mai este timp pentru surprize şi ne vom baza pe resursa umană a partidului, pe cei care au fost nominalizaţi şi aprobaţi”, a precizat Ciucă, transmite News.ro.

”Am fost surprinşi şi noi de această decizie, în momentul de faţă, după ce a avut loc BPN -ul la PNL, CPN-ul la PSD, nu cred că mai este timp pentru surprize şi ne vom baza pe resursa umană a partidului şi pe cei care au fost deja nominalizaţi şi aprobaţi în birourile de conducere ale partidului”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat dacă s-a decis cine va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare.

”Nu am stabilit, urmează să ne vedem luni ,avem coaliţie şi stabilim cine va deschide lista”, a mai spus el.

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a subliniat, joi seară, că retragerea de pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare a Ramonei Chiriac este o lecţie pentru fiecare partid şi a afirmat că nu mai susţine un independent în fruntea acestei liste. Bogdan crede că el sau Mihai Tudose de la PSD pot deschide această listă.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *