Vrei un smartphone? Mobime.ro iti arata care sunt cele mai bune oferte de Pasti

Operatorii de telefonie mobila se lupta pentru bugetul cadourilor de Paste al romanilor atat prin reduceri la abonamente cat si prin smartphone-uri la preturi atractive. Mobime.ro, site comparator de  tarife de telefonie mobila şi de preţuri la terminale, a analizat ofertele operatorilor de Pasti pentru cei care doresc un telefon inteligent.

Orange ne tenteaza cu un iPhone 3GS la 79 euro sau cu Iphone 4 la 169 de euro, impreuna cu abonamentul Pantera pentru iPhone, adica un abonament lunar de 49 euro. HTC Desire HD vine la pretul de 209 euro cu un abonament Flamingo de 25 de euro, iar Samsung Galaxy S ajunge la 99 euro cu un abonament Flamingo de 15 euro lunar.

Vodafone ne recomanda Nokia C5-03 cu 29 euro la activarea Vodafone Complet 800 Internet pe mobil Plus, de 16,64 euro lunar, un HTC Wildfire la 69 euro la acelasi tip de abonament si un BlackBerry 9300 la 99 euro cu activarea unui Vodafone Complet 800 cu optiune de BlackBerry de 20,15 euro lunar.
Pentru cei care vor sa investeasca mai mult, Google Nexus S este la promotie cu pretul de 149 euro pentru activarea Vodafone Complet 1500 Internet pe mobil Plus, de 48,45 euro lunar.
Tot Vodafone  ofera mult asteptatul Nokia E7, la pretul de 319 impreuna cu un abonament Vodafone Complet 1000 si optiunea Internet Mobil Extra, de 24,48 eur/luna.

Cosmote ne ofera iPhone 4 la 180 euro pentru abonamentul Cosmote Adventure, de 48,36 euro, un Sony Ericsson X10 la 130 euro pentru acelasi tip de abonament sau un Nokia N8 pentru 140 euro si un abonament Cosmote Explore, de 28,52 euro/luna.

Studiu GFK

Conform unui studiu realizat de GFK, 52% din utilizatorii de smartphone-uri folosesc telefonul pentru a afla adresa unui magazin, 40% compara preturile produselor, 35% se uita dupa discounturi. Dintre cele mai folosite aplicatii, Nielsen mentioneaza: Facebook, Google maps si The Weather Channel. Impartirea pe categorii arata ca utilizatorii sunt interesati de jocuri, stiri, harti, retele sociale si muzica.

Cine este Mobime.ro
Relansat in 2009 cu o investitie de 50.000€, Mobime.ro este singurul site care ofera detalii comparative privind tarifele de telefonie mobila şi preţurile la terminale atat cu conectare, cat şi la prelungire de abonament sau la liber.
Mobime.ro evalueaza peste un miliard de variante: combinaţii de operatori, abonamente, optiuni si terminale pentru a alege cele mai bune variante pentru utilizator.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *