De ce uşă glisantă? Pentru mai mult spaţiu în casă!

0
199

Eclisse Italia, liderul european în producția sistemelor de glisare a ușilor (interior și exterior), a încheiat primul an de activitate în România cu o cifră de afaceri de 117.000 euro, situată mult peste nivelul așteptărilor. Pentru primul semestru din 2011, reprezentanții companiei din România estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 45% față de aceeași perioadă a anului precedent, până la aproximativ 100.000 euro.

Eclisse Unico – cel mai vândut sistem de uşi glisante

Eclisse Unico este destinat pereților din gips-carton și conceput pentru încorporarea unui singur panou de ușă, indiferent de materialul din care este fabricată: lemn, furnir, sticlă, cu sau fără inserții și adaosuri aplicate. Vânzările Eclisse Unico reprezintă aproape 50% din vânzările totale ale Eclisse în țara noastră.

Potrivit studiilor Eclisse efectuate în 2010, la nivel național, vânzările sistemelor de uși glisante destinate sectorului de construcții pentru spații de birouri reprezintă doar 24% din vânzările totale, restul provin din zona rezidențială.

“Preferințele românilor în materie de amenăjări interioare sunt în continuă shimbare, iar sistemul de uși glisante Eclisse reprezintă un produs relativ nou, motiv pentru care reacția pieței încă nu este stabilă. Observăm însă un interes din ce în ce mai mare al consumatorului român pentru salvarea spațiului din casă prin culisarea ușilor. Se pare că ajungem să înțelegem din ce în ce mai bine avantajele utilizării unui astfel de sistem în comparatie  cu cel clasic, lucru care ne propulsează și ne deschide calea”, declară Bogdan Manole, director tehnic al Eclisse România.

Avantajele utilizării sistemelorde uși glisante

Cel mai important avantaj al acestui sistem de uși este castigarea de spatiu. Specialiștii tehnici de la Eclisse analizează solicitarea clientului și oferă o soluție adaptată în funcție de perimetrul disponibil, funcționalitate, design și cost. Prin folosirea ușilor glisante într-o locuință, se face o economie semnificativă de spaţiu, care devine spaţiu util.

Alte avantaje ale sistemelor pentru glisarea ușilor constau în facilitatea de transport, montaj, inspectare, în diversitatea modelelor și nu în ultimul rând, în designul interior deosebit și ambianța elegantă, create în locuință. Sistemele Eclisse sunt ușor de asamblat și instalat, în timp scurt, chiar și de persoane nespecializate. Disponibile într-o gamă variată de modele (simple, duble, telescopice, curbe, simetrice), sistemele Eclisse oferă soluții pentru orice aplicație a golurilor de ușă, atât pentru pereți din gips-carton, cât și pentru pereți din cărămidă.

Cine este Eclisse?

Eclisse proiectează și produce în Italia din 1986 structuri și accesorii metalice pentru culisarea ușilor glisante în. Din anul 1989, Eclisse a înființat un departament de cercetare – dezvoltare care efectuează teste tehnice și verificări riguroase a calității produselor, realizând inovații proprii, protejate de peste 20 de brevete –  atribuite structurii metalice, mecanismelor și tehnologiei de glisare. Aprecierea internațională a companiei Eclisse are ca sursă continuă preocuparea atât pentru perfecționarea tehnică și calitativă a sistemelor pentru glisarea ușilor, cât și pentru profesionalismul serviciilor suport: tehnice, comerciale și logistice oferite clienților.

Prezentă în România din 2010, Eclisse colaborează cu mai mulți producători de uși printre care: Pinum din București, Mobis Star din Focșani, Ital Stil din Rădăuți și MTI  din Brașov . Showroom-uri Eclisse există în București, Constanța, Craiova, Satu-Mare, Brașov, Buzău, Bacau, Giurgiu, Arad, Galați, Cluj-Napoca, Bacău, Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *