Pasiunea pentru monştrii cu doua roţi, poate şi cu trei!

1
219

De la un motoped Simson reparat în clasa a patra, la un tir plin cu motociclete. De la o simplă carte tehnică de motocicletă, la cele mai complicate tehnici de recondiţionare şi refurbish pentru vehicule pe doua roţi. Între cele doua momente se află mai bine de două decenii de pasiune pentru motociclete, pasiune consumată de un tânăr întreprinzător ploieştean. Pe numele său Ştefan, şcolarul care în urmă cu două decenii a reparat o motoretă pe care un vecin i-a încredinţat-o după ce a scos-o dintr-o căpiţă de fân, este acum unul dintre puţinii profesionişti în orice problemă mecanică şi chiar design din tinutul „găzarilor”.

După cum chiar el spune, probabil ca prin mână i-au tercut mai bine de 1000 bucăţi pâna în prezent şi vorbim doar de cele la care a lucrat câte ceva, nu doar un schimb de ulei!

Dacă vă întrebaţi pe ce motocicletă îi place să se plimbe, atunci raspunsul este următorul: un Nipru de 850 cmc, o copie a ruşilor după o mult mai celebră motocicletă BMW folosită de nazişti în război.

Iată câteva dintre piesele ce se linişteu în faţa atelierului din spatele casei din Ploieştiori:

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *