Cupa Ligii pe Arena Naţională pentru că: AdePlast!

1
269

AdePlast aduce finala Cupei Ligii pe Arena Naţională

Compania AdePlast, sponsorul oficial al competiţiei Cupa Ligii, va susţine disputarea finalei din sezonul 2014-2015, ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, pe data de 20 mai 2015, începând cu ora 20:00. Organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, finala Cupei Ligii Adeplast va aduce în faţa suporterilor echipele Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.

10.000 de pachete speciale pentru suporteri

ligaÎn plus, pentru că “al 12-lea jucător” trebuie răsplătit pentru pasiunea lui, AdePlast pune la dispoziţia fanilor 10.000 de bilete AdePlast Family Pack din cele 54.000 de bilete disponibile pentru partidă. Cei care cumpară un bilet AdePlast Family Pack vor putea veni însoţiţi la meci de un membru al familei, doamnă/domnişoară sau copil, care va avea acces gratuit pe stadion. Beneficiarii pachetelor vor urmări meciul dintr-o zonă cu vizibilitate premium a Arenei Naţionale. Biletele AdePlast Family Pack vor fi disponibile la casa de bilete de la Arena Naţională şi pe site-ul www.biletenationalarena.ro.

“Cupa Ligii AdePlast 2014-2015 ne-a adus tuturor fotbal de calitate, emoţii şi suporteri entuziaşti. Şi pentru că ne dorim ca aceste valori să fie încununate în ultimul act al competiţiei, am hotărât ca acest spectacol să se desfăşoare sub lumina reflectoarelor celei mai cunoscute arene sportive din ţară, aşa cum îi stă bine unei competiţii de elită a sportului rege.

Bogdan Pirvu CEO Adeplast 2Am ales Arena Naţională din Bucureşti pentru că ne dorim ca suporterii să se poată desfăşura într-un cadru adecvat evenimentului, care se va constitui într-o sărbătoare a fotbalului românesc. AdePlast sprijină şi încurajează ideea de competiţie şi este, de asemenea, un garant al performanţei în domeniul în care activează. Astfel, din poziţia de lider al pieţei în domeniul său de activitate, AdePlast s-a alăturat ca Partener Oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal tocmai pentru a sprijini performanţa şi competiţia sportivă de calitate. Şi pentru că fotbalul se joacă mai întâi de toate pentru suporteri, noi vom încuraja şi vom sprijini suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion”, a declarat Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *