Flori, fete sau reduceri în Parcul Comercial Militari

0
331

În perioada 14 mai – 17 iunie, în Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comercială Carrefour Militari, Brico Depot, Norauto şi Mobexpert) înfloresc reducerile!

De ani buni, Parcul Comercial Militari este destinaţia preferată a locuitorilor din cartierul Militari şi din localităţile limitrofe ale Bucureştiului. Ofertele hipemarketului Carrefour şi diversitatea produselor din magazinele existente în galeria comercială, reuşesc să satisfacă cerinţele şi standardele ridicate ale clienţilor.

Layout camp. doorhangere

Pentru că este luna florilor, a prospeţimii şi a culorii, În Parcul Comercial Militari înfloresc reducerile. În perioada 14 mai – 17 iunie, Parcul Comercial Militari oferă clienţilor săi 50.000 de flori speciale, sub forma unor agăţătoare de clanţă, care aduc cu ele reduceri şi oferte greu de refuzat, atât în hipermarketul Carrefour cât şi în magazinele din Galeria Comercială Carrefour, Mobexpert, Norauto şi Brico Depot. Toţi clienţii care vor prezenta aceste flori în magazine vor beneficia de reducerile, discounturile şi ofertele pregătite special pentru ei.

Pentru a afla mai multe despre surprizele pe care vi le-am pregătit, vizitaţi-ne pe site-ul: http://www.militari-parc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *