VIKING prezintă în România cea mai ușoară mașină de tuns iarba – ME 235

0
170

Cea mai ușoară mașină de tuns iarba din gama VIKING este disponibilă și pe piața din România. Cu o greutate de doar 13 kg, noua ME 235 a fost concepută pentru îngrijirea suprafețelor de iarbă de până la 300mp. ME 235 se alimentează la priză și este extrem de ușor de manevrat, fiind apreciată mai ales de către doamnele pasionate de grădinărit.

Noul model ME 235 beneficiază de experiența de ani de zile în inovație a producătorului austriac VIKING, parte a grupului german STIHL. Astfel, pe acest utilaj sunt implementate tehnologii de tăiere de ultimă oră, fiind proiectat pentru utilizatori de talii diferite, grație ghidonului reglabil pe înălțime.

Înălțimea de tăiere poate fi modificată pe 5 trepte, variind între 25 și 65 milimetri. Iarba se colectează în coșul cu capacitatea de 30 de litri, care se golește în momentul în care indicatorul de umplere este pe poziția full.

Toate aceste funcționalități sunt completate de una la fel de importantă: silențiozitatea. Reducerea zgomotului la utilizare va face din operațiunea de tundere a ierbii în curte, o adevărată plăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *